Hvordan oppdaterer jeg kredittkortet eller andre betalingsmåter i Skype?

Tilbake til søkeresultater
    1. Logg på kontoen din på skype.com.
    2. Bla nedover til slutten av siden, og under Kontoopplysninger (Fakturering og betalinger) velger du Betalingsmåter .

• Legge til en ny betalingsmetode: Klikk på plussikonet, oppgi ny betalingsinformasjon, merk av boksen for å samtykke i Skype Vilkår for bruk og Personvernpolicy, og klikk på Fortsett.

• Slette en betalingsmåte: Klikk på Slett ved siden av betalingsmåten du ønsker å fjerne, og klikk på Slett på bekreftelsessiden.

Du kan slette et kredittkort hvis du har brukt det til å kjøpe Skype Credit, men du kan ikke slette et kort som har blitt brukt til gjentatte betalinger (et abonnement eller automatisk påfylling). Du må kansellere gjentatt betaling først.

Du kan ikke slette PayPal som betalingsmåte.

Endre betalingsmåte for anropsabonnement:

1. Under profilbildet ditt klikker du på abonnementet du ønsker å endre betalingsmåte for.
    2. Klikk på Endre betalingsmåte.

Endre betalingsmåte for Skype-nummer-abonnement:

1. Klikk på Skype-nummer under Administrer funksjoner.
    2. Under ditt Skype-nummer klikker du på Innstillinger.
    3. Klikk på Endre betalingsmåte.

Velg en annen betalingsmåte og klikk på Oppdater (eller Lagre). Hvis du ikke har en annen betalingsmåte lagret, legger du til en ny betalingsmåte.

Dine kredittkortopplysninger og annen fakturainformasjon blir lagret i samsvar med de høyeste og sikreste standarer fastsatt av kredittkortbransjen. Skype overholder også PCI DSS*. Skype følger disse forskriftene for å beskytte personopplysningene til kundene.

*Skype er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder.

Hvis informasjonen for ditt nye kredittkort allerede er oppdatert i Skype-kontoen din, skyldes det at kortleverandøren har varslet oss om en endring i din betalingsmåte.

Skype er med i programmene Visa Account Updater® og MasterCard Automatic Billing Updater®. Disse programmene sørger for at dine abonnementer med automatisk fornying ikke stoppes hvis du mister kredittkortet ditt eller kredittkortet utløper.

Ta kontakt med kortleverandøren hvis du vil ha mer informasjon eller vil melde deg ut.

Klar til å lære mer?
    Hvorfor kan jeg ikke legge til et ekstra kredittkort i min Skype-konto?