Hva er Skype Manager™ og hvordan brukes det?

Tilbake til søkeresultater

Skype Manager er et administrasjonsverktøy som gjør det mulig å konfigurere, administrere og rapportere bruken av Skype i gruppen din – alt på ett sted.

Det er enkelt å invitere ansatte til å bli med i Skype, kontrollere tilgangen deres til funksjoner, tildele Skype-kredit og andre Skype-funksjoner, og holde orden på hvor mye alle bruker. Skype Manager hjelper deg å holde kontroll på anropskostnadene og forbruket med rapporter som kan genereres på gruppe-, avdeling- eller ansattnivå.

Kort fortalt tilbyr Skype Manager deg kontroll over Skype-bruk i bedriften på administratornivå.

Slik konfigurerer du Skype Manager:

1. Konfigurer Skype Manager nå.
    2. Følg skjerminstruksjonene for å angi Skype-navnet du vil bruke for å konfigurere Skype Manager. Du kan enten bruke din eksisterende personlige konto eller opprette en ny en spesifikt for Skype Manager. Etter at den er opprettet, kan du oppdatere Skype-kontoinformasjonen din når som helst.

Vi anbefaler at du oppretter en ny Skype-konto for å administrere Skype Manager, og bruke kontoen utelukkende for dette. Du kan dermed finne det nyttig å gi denne kontoen et Skype-navn som reflekterer formålet. Hvis gruppen din f.eks. heter «Arkitekter», kan den nye personlige kontoen være «arkitekter.admin».

3. Etter at du har registrert deg for Skype Manager, logges du automatisk på Skype Manager. De viktigste tingene du må være klar over nå, er:

• Invititere medlemmer – Inviter andre Skype-kontoer til Skype Manager. Inviter f.eks. kolleger slik at du kan tildele dem Skype-kredit fra bedriften.
      • Kjøp Skype-kredit – Gjør det mulig for medlemmer å dra nytte av produktene og funksjonene som Skype-kredit, abonnementer, Skype-nummer og Skype Connect™.
      • Tildel Skype-kredit og funksjoner – Gi medlemmene dine produktene og funksjonene de trenger.