Hvordan tildeler jeg abonnementer til medlemmer i Skype Manager™?

Tilbake til søkeresultater

Disse vanlige spørsmålene inneholder instruksjoner for hvordan man tildeler abonnementer til medlemmer eller kansellerer abonnementer.

Følg disse trinnene for å tildele nye abonnementer eller endrer et eksisterende abonnement for medlemmer:

1. Logg på Skype Manager.
    2. Klikk på Funksjoner på instrumentbordet for Skype Manager.
    3. Velg Abonnementer fra menyen.
    4. Marker feltet ved siden av hvert medlem du vil tildele abonnement til.
    5. Klikk på Tildel et abonnement til dette medlemmet.
    6. Skriv inn navnet på landet du vil ringe til, velg abonnementet og klikk på Fortsett.
      For å dra nytte av ubegrenset* ringing til ulike land med bare ett abonnement, kan du velge abonnementene Ubegrenset til verden eller Ubegrenset til Europa (hvis tilgjengelig).
    7. Velg abonnementsperioden og klikk på Kjøp nå.

Abonnementene blir tilgjengelig om noen få minutter, og kostnaden av abonnementene trekkes fra Skype-kreditten din.

Etter at du er ferdig med kjøpet, kan du også tildele andre abonnementer til Skype Manager-medlemmene dine.

*Retningslinjer for rimelig bruk gjelder.

Kansellere abonnementer

For å kansellere abonnementer for medlemmer:

1. Logg på Skype Manager.
    2. Klikk på Funksjoner på instrumentbordet for Skype Manager.
    3. Velg Abonnementer fra menyen.
    4. Marker feltet ved siden av hvert medlem du vil kansellere abonnement for.
    5. Bla til slutten av medlemslisten og velg Kanseller abonnement for å bekrefte at du vil kansellere.

Abonnementene og alle fordelene vil utløpe på datoene indikert for hvert abonnement. Det vil ikke påløpe flere kostnader.

For mer informasjon om Skype Manager, se våre nedlastbare veiledninger.