Gå til hovedinnhold

Alle produkter

Hvordan ser jeg rapporter i Skype Manager™?

Tilbake til søkeresultater

Rapportene i Skype Manager gir deg en nyttig måte å holde oversikten over bedriftens Skype-bruk på. Det finnes fire typer rapporter tilgjengelig: Sammendrag, Kjøp, Tildeinger og Bruk. Bruk disse rapportene til å holde oversikten over Skype-kredittene bedriften har kjøpt, tildelt og brukt.

Slik ser du rapporter i Skype Manager:

1. Logg på Skype Manager.
    2. Klikk på Rapporter på instrumentbordet for Skype Manager.
    3. I menyen velger du rapporten du vil se:
      • Sammendrag
        Viser en oppdeling av hvor Skype-kreditt har blitt tildelt i en gitt måned.
      • Kjøp
        Viser kjøpene av Skype-kreditt som du har gjort i en gitt måned.
      • Tildelinger
        Klikk på Tildelinger og velg Skype-kreditt, Abonnementer eller Skype-numre for å se en detaljert rapport av hvilke funksjoner som er tildelt medlemmer i en gitt måned.
      • Bruk
        Viser detaljert bruksaktivitet etter medlem.
        Hvis det er første gang du prøver å vise en Bruksrapport, klikker du på Jeg vil se mine medlemsrapporter og deretter på Jeg vil se rapportene.

Vær oppmerksom på at når du har tilgang til og overvåker personlige data og trafikkdata for medlemmer, kan det hende du må forholde deg til lokale personvernlover i mange rettsområder. Undersøk hvilke personvernlover som gjelder for ditt område og din bruk.

Viktig: Medlemmer med personlige Skype-kontoer må gi deg samtykke for at du skal få tilgang til rapportene deres.
    4. Rapporter angis som standard for den gjeldende måneden. Du kan velge måned fra rullegardinmenyen i venstre meny eller ved å klikke på Forrige måned eller Neste måned.
    5. Du kan bruke filter for å finjustere rapporten. Velg filteret du ønsker fra rullegardinmenyen over rapporten.
    6. For å lagre rapporten klikker du på Last ned rapporter fra menyen.
    7. Marker feltet ved siden av hver rapport du ønsker å laste ned, velg om du vil laste ned rapporter som kommaseparert verdi (CSV) eller PDF-filer, og klikk på Generer.