Hvordan administrerer jeg Skype-kreditt for medlemmer i Skype Manager™?

Tilbake til søkeresultater

Disse vanlige spørsmålene inneholder instruksjoner for hvordan man tildeler Skype-kreditt til medlemmer eller fyller på medlemmers Skype-kreditt.

Merk: Etter at kreditten er tildelt, kan du ikke ta den tilbake fra medlemskontoen.

Følg disse trinnene for å tildele Skype-kreditt til ett eller flere medlemmer:

1. Logg på Skype Manager.
    2. Klikk på Medlemmer på instrumentbordet for Skype Manager.
    3. Klikk på navnet til medlemmet du vil tildele Skype-kreditt.
    4. Klikk på Administrer kreditt.
    5. Angi antallet Skype-kreditt du vil tildele i feltet og klikk på Legg til kreditt. Skype-kreditten trekkes umiddelbart fra Skype Managers saldo og legges til i kontoen til de valgte medlemmene.
    6. Gjenta disse trinnene for alle medlemmene du vil tildele kreditt til.
      Det tar litt tid før den nye kredittsaldoen vises i Skype Manager. Du må kanskje oppdatere siden for å se den nye saldoen.

Slik aktiverer du automatisk påfylling for ett eller flere medlemmer:

1. Logg på Skype Manager.
    2. Klikk på Medlemmer i toppmenyen.
    3. Klikk på navnet til medlemmet du vil aktivere automatisk påfylling for.
    4. Klikk på Administrer automatisk påfylling.
    5. I Fyll på medlemskonto med -feltet angir du kredittbeløpet du vil fylle på.
    6. I når saldoen faller under-feltet angir du hva den nedre grensen er for når den valgte medlemskontoen skal fylles på.
    7. I Månedlig påfyllsgrense-feltet angir du maks beløp for Skype-kreditt som den valgte medlemskontoen kan motta i måneden. Når denne grensen er nådd, blir automatisk påfylling suspendert frem til den første dagen i neste måned.
    8. Klikk på Lagre og aktiver.