Hjelp Windows Desktop

Hvilke vilkår gjelder sende SMS tekst beskjeder fra meg Skype regningen?

Skype's Betingelser og Retningslinjer for personvern gjelder for sending av tekstmeldinger fra kontoen Skype.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja Nei

Fortell oss hvorfor vi ikke kunne hjelpe deg i dag

Viktig : Ikke angi personlig informasjon (for eksempel Skype-navn, e-postadresse, Microsoft-konto, passord eller virkelig navn eller telefonnummer) i feltet ovenfor.

Spør fellesskapet

Se hva andre sier om "Direktemeldinger og SMS" i Skype-fellesskapet.

Bli med på samtalen

Trenger du fortsatt hjelp? Støtteteamet vårt er klare til å hjelpe deg. Spør dem nå