Hva er Skype Connect™, og hvordan fungerer det?

Tilbake til søkeresultater

Skype Connect tilbyr tilkobling mellom bedriften og Skype-fellesskapet. Ved å legge til Skype Connect i ditt eksisterende SIP-aktiverte PBX-system, kan virksomheten spare inn på kommunikasjonskostnader med få eller ingen ekstra oppgraderinger.

Med Skype Connect kan bedriften ringe rimelig med Skype og motta samtaler fra kunder ved bruk av stasjonære telefoner. Kunder kan også kontakte bedriften gratis ved å bruke Skype-bedriftskontoer som er tilknyttet SIP-aktivert PBX, og ved å slå et Skype-nummer du eventuelt har kjøpt.

Skype Connect kan administreres med Skype Manager™ (tidligere kjent som Skype for SIP).

Før du skaffer deg Skype Connect, må du sørge for at du oppfyller kravene.

For å få Skype Connect må du først konfigurere Skype Manager:

1. Opprette en Skype Manager-konto.
    2. Følg instruksjonene for å registrere deg for Skype Manager. Du kan enten bruke den eksisterende personlige kontoen din eller opprette en ny en spesifikt for Skype Manager.

Kontoen du bruker til å registrere, brukes til å administrere produkter og Skype-kredit i hele bedriften. Vi anbefaler derfor at du oppretter en ny Skype-konto med navnet på bedriften.

Når du er logget på Skype Manager, klikker du på Funksjoner på verktøylinjen. Deretter klikker du på Skype Connect i menyen Funksjoner til venstre.

Du er nå klar til å bruke Skype Connect og kan:

• Opprette SIP-profiler
      En SIP-profil er en SIP-brukerkonto som inneholder alle konfigurasjonsdataene for Skype Connect-tjenesten. Du kan konfigurere flere SIP-profiler i henhold til forretningsbehov og budsjett.

Finn ut mer om å opprette SIP-profiler.

• Kjøp kanalabonnementer
      Kanalabonnementer er abonnementer for kanaler for samtidig ringing, som du ønsker å bruke med SIP-profilen. Disse belastes månedlig.

Finn ut mer om kjøp av kanalabonnementer.

• Tildele Skype-kredit til SIP-profiler
      Hvis du vil ringe, kan du administrere utgående samtaleutgifter ved å tildele Skype-kredit til SIP-profilene og konfigurere alternativet automatisk påfylling for å sikre at saldoen for Skype-kredit alltid er tilstrekkelig for å kunne ringe.

Finn ut mer om å tildele Skype-kredit.

• Konfigurere innkommende anrop med Skype-kontoer

Du kan også legge til Skype-numre til SIP-profilene for å motta samtaler fra mobiler og fasttelefoner. Du kan deretter implementere Skype-knapper på nettsteder og e-postmeldinger, slik at kunder med Skype kan ringe deg.

Finn ut mer om hvordan du knytter Skype-kontoer til SIP-profiler.

• Konfigurere innkommende anrop med Skype-numre
      Du kan også legge til Skype-numre til SIP-profilene for å motta samtaler fra mobiler og fasttelefoner. Du kan deretter konfigurere anroper-ID for å sikre at andre vet når du ringer dem.

Finn ut mer om hvordan du knytter Skype-numre til SIP-profiler.

Du kan også gå til Skype-fellesskapet for å få hjelp.