Gå til hovedinnhold

Alle produkter

Hvordan ringer jeg med Skype?

Tilbake til søkeresultater

Det er alltid gratis å ringe Skype-kontakter på Skype, men hvis du vil ringe til en mobiltelefon eller fasttelefon via Skype, må du ha Skype-kredit eller et abonnement.

1. Finn personen du vil ringe til, i Kontakter Contacts button-listen.

2. Velg kontakten du vil ringe til, og velg deretter lydaudio call button- eller video video call button-knappen. Hvis du vil starte en gruppesamtale, kan du simpelthen legge til en annen deltaker.
    3. Når samtalen er slutt, velger du Avslutt samtale end call button-knappen for å legge på.

Tips! Du kan også raskt endre en chat til en samtale – bare velg lyd audio call button- eller video video call button-knappen fra chatten din.

Obs! Hvis du har synkronisert mobiladresseboken med Skype-kontaktlisten, kan du også ringe med Skype direkte fra kontaktlisten på enheten. Bare trykk på Skype-knappen ved siden av den du vil ringe til. (Tilgjengelig i Skype på Android (6.0 +), iPhone og iPad).

1. Velg Nytt anrop-knappen fra anropslisten audio call button.
    2. Velg alle deltakerne du vil ringe til.
    3. Velg Anropaudio call button-knappen.

Obs! Gruppesamtaler med mer enn 25 deltakere vil være uten ringing. Gruppen mottar et varsel om at samtalen har begynt, og deltakerne kan velge knappen Bli med i samtalen når de er klare. Når du starter en videosamtalevideo call button med mindre enn 25 deltakere, kan du velge om du vil at samtalen skal ringe alle i gruppen, eller om den skal være uten ringing. Samtaler uten ringing sender et varsel til deltakere uten å forstyrre dem ved å ringe, og hvis noen trenger et ekstra «dytt», har du muligheten til å ringe dem individuelt.

Android 4.0.4–5.1

1. Velg Start en ny samtale i anropslistenaudio call button.
    2. Velg Ny gruppesamtalenew group call button.
    3. Velg alle deltakerne du vil ringe til.
    4. Velg Lyd audio call button- eller Video video call button-knappen.

Du trenger litt Skype-kredit eller et abonnement for å ringe noen på mobil- eller fasttelefonnummeret.

1. Åpne det numeriske tastaturet dial pad button

• Velg land/region fra rullegardinmenyen for å ringe et internasjonalt nummer.
    2. Søk etter kontakten med én av disse metodene:

• Søk etter telefonnummeret til kontakten ved hjelp av det numeriske tastaturet.
      • Du kan også bruke tastekombinasjonen for nummer/bokstav på det numeriske tastaturet til å søke etter navnet til kontakten.

Følg disse trinnene hvis du allerede har personen i kontaktlisten din:

1. Finn personen du vil ringe til, i kontaktlisten Contacts button.
    2. Velg personen du vil ringe til, og velg deretter Lyd audio call button- eller Video video call button-knappen.
      Hvis du har lagret mer enn ett telefonnummer for personen, kan du velge nummeret du vil ringe, fra en rullegardinliste.

Kan personer ringe meg i Skype fra et mobil- eller fasttelefonnummer?
    Ja, men du trenger et Skype-nummer som de kan ringe deg på.

Opptil 50 personer (49 pluss deg selv) kan være med i den samme lydsamtalen. Det maksimale antallet videostrømmer varierer avhengig av plattformen og enheten du bruker.

Ja, bruk det numeriske tastaturet til å taste inn grønne numre i Skype. Følgende land og nummersekvenser støttes og er kostnadsfrie for alle brukere:

Frankrike: +33 800, +33 805, +33 809
    Polen: +48 800
    Storbritannia: +44 500, +44 800, +44 808
    USA: +1 800, +1 866, +1 877, +1 888
    Taiwan: +886 80

Skype er ikke en erstatning for telefonen din og bør ikke brukes til nødanrop.
    Skype støtter i noen tilfeller begrensede nødanrop, lær mer.

Klar for å lære mer?
    Hva kan jeg gjøre under et Skype-anrop?
    Hvordan svarer jeg på et anrop i Skype?