Hvordan ringer jeg med Skype?

Tilbake til søkeresultater

Skype-til-Skype-samtaler er gratis – men hvis du vil ringe til en mobil- eller fasttelefon fra Skype, trenger du litt Skype-kredit eller et abonnement.

1. Finn personen du vil ringe til fra kontaktlisten  Contacts button.
    2. Velg kontakten du vil ringe til, og velg deretter lydaudio call button- eller video video call button-knappen. Hvis du vil starte en gruppesamtale, kan du simpelthen legge til en annen deltaker.
    3. Når samtalen er slutt, velger du knappen avslutt samtale end call button for å legge på.
    Psst ... Du kan også raskt endre en chat til en samtale – bare velg lyd audio call button- eller video video call button-knappen fra chatten din.

1. Velg nytt anrop-knappen fra anropslisten audio call button.
    2. Velg alle deltakerne du vil ringe til.
    3. Velg samtale-knappen .
      Merk: Nye gruppesamtaler vil alltid starte som lydsamtaler, men du kan slå på video under samtalen ved å velge video video call button-knappen.

Android 4.0.4 - 5.1
    1. Velg Start en ny samtale fra anropslistenaudio call button.
    2. Velg Ny gruppesamtalenew group call button.
    3. Velg alle deltakerne du vil ringe til.
    4. Velg lyd audio call button- eller video video call button-knappen.

Du trenger litt Skype-kredit eller et abonnement for å ringe noen på mobil- eller fasttelefonnummeret. Hvis du allerede har lagret personens kontaktinformasjon, kan du trykke eller klikke på navnet deres fra kontaktlisten eller bruke knappene på det numeriske tastaturetdial pad button for å taste inn telefonnummeret deres. Velg land/region fra rullegardinmenyen for å ringe et internasjonalt nummer.

Følg disse trinnene hvis du allerede har personen i kontaktlisten din:

1. Finn personen du vil ringe til fra kontaktlisten  Contacts button.
    2. Velg personen du vil ringe til, og velg deretter lyd audio call button- eller video video call button-knappen.
      Hvis du har lagret mer enn ett telefonnummer for personen, kan du velge nummeret du vil ringe fra en rullegardinliste.

Kan personer ringe meg i Skype fra et mobil- eller fasttelefonnummer?
    Ja, men du trenger et Skype-nummer som de kan ringe deg på.

Opptil 25 personer (24 pluss deg selv) kan være med i den samme lydsamtalen. Det maksimale antallet videostrømmer varierer avhengig av plattformen og enheten du bruker.

Ja, bruk det numeriske tastaturet til å taste inn grønne numre i Skype. Følgende land og nummersekvenser støttes og er kostnadsfrie for alle brukere:

Frankrike: +33 800, +33 805, +33 809
    Polen: +48 800
    Storbritannia: +44 500, +44 800, +44 808
    USA: +1 800, +1 866, +1 877, +1 888
    Taiwan: +886 80

Skype er ikke en erstatning for telefonen din og bør ikke brukes til nødanrop.
    Skype støtter i noen tilfeller begrensede nødanrop, lær mer.

Klar for å lære mer?
    Hva kan jeg gjøre under et Skype-anrop?
    Hvordan svarer jeg på et anrop i Skype?