Hvordan bruker jeg en Bluetooth-enhet med Skype?

Tilbake til søkeresultater

Slik bruker du Skype med en Bluetooth-enhet (slik som trådløse headset):

1. Sørg for at du har den nyeste versjonen av Skype.
    2. Slå på Bluetooth-enheten, slik at det er mulig å finne den.
    3. Par Bluetooth-enheten med datamaskinen.

Merk: Se produsentens dokumentasjon eller nettsted for mer informasjon om hvordan du parer enheten eller gjør den synlig.

Det er ikke sikkert at alle funksjonene til Bluetooth-headsettet er tilgjengelige når du ringer med Skype.

Hvis du trenger mer informasjon om hvordan du konfigurerer enheten, tar du kontakt med produsenten.