Hvilken versjon av Skype bruker jeg på datamaskinen?

Tilbake til søkeresultater

Avhengig av typen datamaskin og operativsystemet du bruker, kan Skype se og fungere ulikt. Vi anbefaler at du bruker den nyeste versjonen av Skype for å få best ytelse og oppdaterte funksjoner.

Det finnes flere tilgjengelige versjoner av Skype for operativsystemet ditt. Følg veiledningen nedenfor for å finne versjonen av Skype du bruker på datamaskinen.

Windows

1. Logg på Skype.
    2. Velg Hjelp (hvis menyfeltet ikke er synlig, trykker du på ALT-tasten).

Merk: Hvis du bruker Windows 10 og menyfeltet ikke vises, velger du profilbildet ditt og deretter Om denne versjonen for å vise versjonen din.
    3. Velg Om Skype.

Mac

1. Logg på Skype.
    2. I menyfeltet velger du Skype >Om Skype.

Linux

1. Logg på Skype.
    2. Velg Profilen din.
    3. Rull ned og velg Om.