Hvordan bruker jeg hodetelefoner, mikrofon eller høyttalere med Skype?

Tilbake til søkeresultater

Hvis du ikke har hodetelefoner, mikrofon eller høyttalere, kan du fortsatt bruke Skype til å sende og motta direktemeldinger. Men for å kunne utføre og motta samtaler med Skype, trenger du enten hodetelefoner med mikrofon, eller en mikrofon og høyttalere.

Identifiser enhetens plugg

Høyttalere, mikrofoner og hodetelefoner har én av to pluggtyper: miniplugg eller USB-plugg.

Miniplugger
    • Ser ut som vanlige hodetelefonplugger.
    • Du har to plugger som tilsvarer inngangene på datamaskinen.
    • Miniplugger kommer i ulike stiler. De kan kanskje være fargekodet, med rosa for mikrofonen og grønn for hodetelefonene, eller ha symboler som viser en mikrofon og hodetelefon.
    USB-plugg
    • Er flat og rektangulær.
    • USB-hodetelefoner, -høyttalere og -mikrofoner har bare én plugg hver.
    • De fleste datamaskiner har minst to matchende USB-innganger som har samme form som pluggen.

Hvordan kobler jeg til mikrofonen, høyttalerne eller hodetelefonene?

• Mikrofon: Sett inn den rosa pluggen (eller pluggen med mikrofonsymbol) i inngangen på datamaskinen med matchende farge eller symbol.
    • Høyttalere: Sett inn den grønne pluggen (eller pluggen med hodetelefonsymbol) i inngangen på datamaskinen med matchende farge eller symbol.
    • Hodetelefoner: Sett inn begge pluggene i de matchende inngangene på datamaskinen.
    • USB-hodesett, -mikrofon eller -høyttalere: Sett USB-pluggen inn i hvilken som helst USB-inngang på datamaskinen.

Merk: Noe trådløst lydutstyr har USB-sendere som må plugges inn med samme metode. For å få hjelp med å pare en trådløs enhet, gå til vår veiledning for bruk av Bluetooth-enheter med Skype.