Kan jeg logge på Skype med Facebook-kontoen min?

Tilbake til søkeresultater

Fra og med januar 2018 kan du ikke lenger logge på Skype via Facebook. Alle Skype-pålogginger har blitt tilpasset Microsoft-kontoer, slik at du kan logge på med én pålogging. Slik får du tilgang til alle Microsoft-tjenestene, inkludert Skype, Office Online, Outlook, OneNote, OneDrive og mye mer, med bare ett passord. Hvis du vil fortsette å bruke Skype, må du enten opprette en ny Microsoft-konto, eller logge på med Microsoft-kontoen du allerede har.

Har du en e-postadresse du bruker til å logge på andre Microsoft-produkter eller -tjenester, slik som Xbox, Office Online, OneDrive, Outlook.com eller Windows?

• Ja. Så bra! Du kan bruke den samme e-postadressen til å logge på Skype med.

• Nei. Ikke noe problem. Gå til Opprett en konto-siden, så viser vi deg hvordan du oppretter en ny Microsoft-konto som du kan bruke til å logge på Skype og andre Microsoft-tjenester.

Hvordan oppdaterer jeg Skype Manager-kontoen hvis jeg logger på med Facebook?

1. Hvis du har en e-postadresse du bruker til å logge på andre Microsoft-produkter med, slik som Xbox, OneDrive eller Outlook.com, kan du bruke denne e-postadressen til å logge på Skype med. Hvis ikke, går du bare til Opprett en konto-siden, så viser vi deg hvordan du oppretter en ny Skype-konto.

2. Bruk Skype Manager til å gjøre en eksisterende Skype-konto eller den nye kontoen du nettopp opprettet til en Skype Manager-konto.

3. Hvis kollegene dine bruker Facebook til å logge på med, må du sørge for at de også følger veiledningen i denne artikkelen.