Hva er Skype-navnet mitt?

Tilbake til søkeresultater

Skype-navnet ditt er brukernavnet du opprettet da du registrerte deg hos Skype for første gang, og er ikke det samme som e-postadressen din eller telefonnummeret ditt.

Hvis du logger på med en e-postadresse eller et telefonnummer i stedet, har du en Microsoft-konto, ikke et Skype-navn.

1. Trykk eller klikk på profilbildetditt.
    2. Trykk eller klikk på Skype-profilbildet ditt, så vil både Skype-navnet ditt og kontoen du logget på med, vises på profilen din.

Skype name in UI
    Hvis du er logget på en annen konto enn forventet, kan vi hjelpe deg.

Nei, men du kan endre Skype-visningsnavnet.

1. Trykk eller klikk på profilbildetditt når du er i Skype.
    2. Trykk eller klikk på Skype-profilen.
    3. Velg RedigerEdit text button -knappen.

Profile in Skype
    4. Oppdater Skype-visningsnavnet, og velg merket for å lagre. Du kan når som helst endre det tilbake.

Change Skype display name
    Obs! Det kan ta litt tid før Skype-visningsnavnet oppdateres.

Hvis du har glemt Skype-navnet ditt og ikke kan logge på kontoen din, kan vi hjelpe deg.