Hva er Skype-navnet mitt?

Tilbake til søkeresultater

Skype-navnet ditt er brukernavnet du opprettet da du registrerte deg hos Skype for første gang, og er ikke det samme som e-postadressen din eller telefonnummeret ditt.

Hvis du logger på med en e-postadresse eller et telefonnummer i stedet, har du en Microsoft-konto, ikke et Skype-navn.

Kan du ikke logge på?

Hvis du har glemt Skype-navnet ditt og ikke kan logge på kontoen din, kan vi hjelpe.

Kan du ikke finne Skype-navnet ditt?

Trykk eller klikk på profilbildet ditt, så vil både Skype-navnet ditt og kontoen du logget på med vises på profilen din. Hvis du har logget på en annen konto enn du trodde, kan vi hjelpe.