Hva kan jeg gjøre hvis jeg mottar søppelpost eller støtende samtaler i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Du kan kontrollere hvem som kan kontakte deg på Skype ved å endre personverninnstillingene. For å unngå ubehagelige samtaler og uønskede direktemeldinger kan du velge å bare tillate at personer i kontaktlisten kontakter deg, og du kan blokkere og rapportere eventuelle ubehagelige kontakter.

Klikk på plattformen du bruker nedenfor for å finne ut hvordan du endrer personverninnstillingene.

Slik tillater du bare personer i kontaktlisten å ringe deg eller sende deg direktemeldinger:

1. Logg på Skype.
    2. Klikk på Verktøy > Alternativer i menylinjen.
    3. Klikk på Personvern på Alternativer-skjermen og klikk på Personverninnstillinger.
    4. Klikk på valgknappen for bare personer i kontaktlisten under Tillat anrop fra...
    5. Du kan også klikke på valgknappen for bare personer i kontaktlisten under Motta automatisk video fra og del skjermer med... og Tillatt direktemeldinger fra....

Følg fremgangsmåten her for å blokkere og rapportere en ubehagelig kontakt.

Slik tillater du bare personer i kontaktlisten å ringe deg eller sende deg direktemeldinger:

1. Logg på Skype.
    2. Klikk på Skype> Valg... i menylinjen og klikk deretter på Personvern.
    3. Velg Kontakter under Tillat anrop fra.
    4. Velg Kontakter under Tillat meldinger fra.

Slik blokkerer og rapporterer du en ubehagelig kontakt:

1. I sidepanelet høyreklikker du på personen du vil blokkere og velger Blokker [kontaktens navn] ...En meldingsboks vises med meldingen: «Er du sikker på at du vil blokkere [navn]?»
    2. Merk av for Rapporter misbruk fra denne personen for å hjelpe Skype å blokkere misbrukere og sendere av søppelpost så tidlig som mulig.
    3. Klikk på Blokker.

Slik tillater du bare personer i kontaktlisten å ringe deg eller sende deg direktemeldinger:

1. Logg på Skype.
    2. Klikk på Innstillinger.
    3. Klikk på Personvern.
    4. Velg Bare kontakter under Tillat anrop fra og Bare kontakter under Tillat videoer fra og skjermdeling med.

Følg fremgangsmåten her for å blokkere og rapportere en ubehagelig kontakt.