Hjelp Mac

Hvordan kan jeg blokkere uønskede personer i Skype for Mac OS X?

Denne artikkelen er også tilgjengelig for:

Du kan endre samtaleinnstillingene, slik at bare anrop fra personer i kontaktlisten din slipper gjennom. Slik gjør du det:

  1. Logg deg på Skype.
  2. Gå til Skype> Valg… og velg Personvern-panelet.
  3. I rullegardinlisten for Tillat anrop fra velger du Kontakter.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja Nei

Fortell oss hvorfor vi ikke kunne hjelpe deg i dag

Viktig : Ikke angi personlig informasjon (for eksempel Skype-navn, e-postadresse, Microsoft-konto, passord eller virkelig navn eller telefonnummer) i feltet ovenfor.

Spør fellesskapet

Se hva andre sier om "Sikkerhet og blokkerte kontoer" i Skype-fellesskapet.

Bli med på samtalen

Videoveiledninger

Enkle, trinnvise veiledninger for hvordan du bruker Skype

Trenger du fortsatt hjelp? Støtteteamet vårt er klare til å hjelpe deg. Spør dem nå