Jeg har glemt brukernavnet eller passordet mitt

Hvis du har glemt brukernavnet og/eller passordet, kan vi hjelpe deg med å komme i gang igjen. Trinnene for å gjenopprette kontoen avhenger av hvordan du logger deg på Skype.

Hvordan logger du på Skype?

Hvis du bruker et brukernavn (som ikke inneholder @-symbolet) og passord, kan du logge på med et Skype-navn.

Hvis du bruker en e-postadresse og et passord (den samme som du bruker for andre Microsoft-enheter eller -tjenester), så logger du på med en Microsoft-konto.

Hvis du bruker Facebook-e-post/telefonnummer og passord, så logger du på med Facebook-kontoen.

Velg ett av alternativene nedenfor for å gjenopprette brukernavn og/eller passord.

Hvis du vil gjenopprette Skype-navnet eller tilbakestille passordet ditt, må du kjenne til den registrerte e-postadressen – vanligvis er det e-postadressen du brukte, da du registrerte deg på Skype for første gang. Hvis du har glemt hvilken e-postadresse det var – eller hvis du ikke lenger har tilgang til den – kan du lese veiledningen vår til å finne den registrerte e-postadressen før du forsøker deg på trinnene nedenfor.

1. Gå til Problemer med å logge på.
  2. Skriv inn den registrerte e-postadressen og klikk Send e-post.
  3. I e-posten vi sender deg, klikker du på koblingen:

Hvis koblingen ikke fungerer, kopierer du koden som finnes i e-posten og klikker Angi kode på nettsiden (eller gå direkte til den her), deretter limer du inn koden i feltet og klikker Send inn:

4. Vi viser deg alle Skype-kontoer som er knyttet til den e-postadressen:

Hvis du har glemt Skype-navnet ditt, vises det rett under navnet ditt. Noter det ned så du kan logge på Skype på datamaskinen eller en mobil enhet. Hvis du ønsker å logge på kontoen på skype.com, velger du kontoen og klikker deretter Logg på.

Hvis du har glemt passordet, velger du kontoen og klikker deretter Tilbakestill passord. Vi tar deg gjennom prosessen for å opprette et nytt passord.

Hvis kontoen du velger, har en Tilbakestill Microsoft-passord-knapp, kan det hende at du kan bruke Microsoft-kontoen din til å logge på Skype uten å tilbakestille passordet ditt. Prøv å logge på med Microsoft-kontoinformasjonen først (se nedenfor).

Hvis du har problemer med å logge deg på Skype med Microsoft-kontoen din (en e-postadresse og passord):

1. Kontroller at Logg på-skjermen ser slik ut:

Hvis den ikke gjør det, kan du komme til denne skjermen ved å klikke Logg på med en annen konto (se nedenfor), og deretter klikke på Microsoft-kontoen:

2. Hvis du er på den riktige skjermen og fortsatt ikke kan logge på med Microsoft-kontoinformasjonen din, går du til siden for tilbakestilling av passordet for Microsoft-kontoen. Vi veileder deg gjennom prosessen for å tilbakestille passord og sikkerhetsinformasjonen.

Hvis du logger på Skype ved å bruke Facebook-påloggingsinformasjonen (en e-postadresse eller telefonnummer og et passord) og du har glemt passordet ditt, går du til denne Facebook-siden for å tilbakestille passordet.

Skype er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne områder.