Hjelp for Skype

    Alle produkter

    Jeg har glemt Skype-brukernavnet eller -passordet mitt

    Tilbake til søkeresultater

    Kan du ikke logge på Skype fordi ...

    Se vår feilsøkingsveiledning hvis du har andre problemer med å logge deg på.

    Du kan ikke lenger logge på Skype via Facebook. Hvis du brukte Facebook til å logge på, eller har oppgradert Skype og ikke kan logge på med Facebook-kontoen din, er det noen trinn du må utføre for å logge på og fortsette å bruke Skype.

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop