Hva gjør jeg hvis kontoen er suspendert, hacket eller kompromittert?

Hvis du tror din konto har blitt suspendert, er overtatt, banalisere, eller ellers kompromittert, det hvordan du kan få tilgang til kontoen. Hvis kontoen er suspendert, vil vi vanligvis informere deg via e-post. Hvis kontoen din har blitt hacket, du vil sannsynligvis merke mistenkelig oppførsel og kanskje ikke kunne logge på.

Skype tar sikkerheten på alvor, og hvis vi mistenker at dine detaljer kan ha falt i feil hender, vil vi midlertidig suspendere kontoen din.

Grunner Skype suspenderer kontoer

• Hvis det er brukt på en måte som antyder noen annet enn kan du ha tatt kontroll over den. Dette kan innebære markant forskjellige bruk Skype kreditt eller abonnement.
  • Hvis du er ordskifte en betaling (også kalt en tilbakeførsel), vil vi anta at det er noe problem med betalingsmåten eller kontoen.
  • Hvis det er brudd på Skype's Betingelser.
Gjenoppretting av kontoen

• Hvis du ikke kan logge inn på din konto, bruk utvinning forretningsforbindelsesskjemaet for å bekrefte identiteten din. Nullstill passord og Logg inn på din konto som normalt. Når vi har mottatt din, vil vi sjekke alt og kontakte deg snarest. Hvis vi ikke kan bekrefte identiteten din, må du svare på noen spørsmål; Hvis dette er tilfelle, vil vi kontakte deg via email.*

Hvis du kunne ikke fullføre forespørselen konto, vennligst kontakt vår kundeservice.
  • Hvis du kan logge på kontoen, er men ikke kan bruke betalte tjenester (Skype kreditt, abonnementer, etc.), vennligst kontakt vår kundeservice.

*Merk: e-post fra Skype kan rettes inn i andre mapper i e-post (for eksempel søppelpost-mappen i Outlook, mappen "Sosiale" på Gmail eller mappen "Bulk" på Yahoo! Mail). Sjekk disse andre mapper hvis du forventer en email fra Skype og kan ikke se den viktigste innboks.

Hvis du oppdager bevis for mistenkelig aktivitet på kontoen din, bør du rapportere dette til Skype. Vi tar fremgangsmåten sørge for ytterligere skadelig aktivitet er forhindret, og du kan sikre din konto.

Tegn din konto har blitt hacket

• Uventet betalinger forlate kontoen.
  • Manglende evne til å logge Skype med et kjent passord.
  • Ukjente kontakter eller samtaler i kontakter eller siste listen.
  • Samtaler fra kontoen du ikke gjenkjenner ikke eller.
  • Uventede meldinger sendes fra kontoen til kjente kontakter.
  • Økt eller redusert saldo (Skype kreditt).
Hva gjør jeg hvis kontoen din har blitt hacket

Hvis du mistenker at kontoen har blitt kompromittert, vennligst kontakt vår kundeservice umiddelbart slik at vi kan sikre kontoen for deg og finne ut hvilke andre tiltak må tas.

Hvis du mistenker at noen andre har din Skype navn og passord (eller kontoinformasjonen Microsoft), bør du gjøre følgende:

1. Kjør anti-virus sikkerheten til datamaskinen for å fjerne skadelig programvare eller virus.
  2. Endre passordet Skype eller endre passordet Microsoft umiddelbart.

I noen tilfeller kan vi midlertidig suspendere kontoen din for å beskytte deg mot svindelforsøk. Hvis dette skjer, er den enkleste måten å gjenopprette kontoen til å sende en konto utvinning online.

Du kan også kontakte vårt kundestøtteteam for å hjelpe deg å løse dette problemet. Før vi kan gjenopprette kontoen, trenger vi å bekrefte identiteten din.

Lær hvordan gjenopprette kontoen suspendert Skype eller en blokkert Microsoft konto.

For å lære mer om Internett-sikkerhet, sikkerhet og personvern, besøk vår Sikkerhetssenter.