Skype-kontoen er begrenset eller låst

Tilbake til søkeresultater

Hvis kontoen din er begrenset fra å bruke Skypes betalte funksjoner, eller er låst:

1. Logg deg på kontoen din fra Skype.com.
    2. Følg banneret til Reparer kontoen din.

Skype account restricted error

Vi begrenser kontoen din fra å bruke Skypes betalte funksjoner hvis:

• Vi merker uvanlig aktivitet, for eksempel merkbart forskjellig bruk av Skype-kredit eller abonnement, som tyder på at noen andre enn deg kan ha kontroll over kontoen.

• Du bestrider en betaling (også kalt tilbakeføring), siden dette tyder på at det er et problem med enten betalingsmåten eller kontoen.

• Det er brudd på Skypes Vilkår for bruk.

Hvis vi legger merke til eventuell uvanlig aktivitet på kontoen, låser vi den midlertidig for å bidra til å beskytte deg fra potensiell svindel eller misbruk. Gå til Kontoen er låst for mer informasjon.

Hvis du tror at kontoen din har blitt hacket, eller hvis du ikke kan logge på, bør du:

1. Kjøre maskinens antivirusprogram for å fjerne skadelig programvare eller virus.

2. Bytte Microsoft-passord. Pass på at du velger et sterkt, unikt passord.

Hvis du vil finne ut mer om sikkerhet, trygghet og personvern på nett, kan du gå til sikkerhetssenteret vårt.