Skype-kontoen min kan være låst eller kompromittert

Hvis du ikke kan logge på, kan følgende informasjon hjelpe.

• Du har kanskje lagt merke til uautoriserte belastninger, søppelpost som sendes til kontaktlisten eller ukjente navn i fildelingstjenesten. Dette kan bety at kontoen din er hacket eller kompromittert.

• Det kan hende du har mottatt meldingen «Hjelp oss med å sikre kontoen din» når du har forsøkt å logge på Skype. Dette kan bety at uvanlig aktivitet har funnet sted og at Microsoft har iverksatt tiltak for å låse kontoen din til du kan gjøre noe.

Hvis du har opplevd et av disse problemene, kan du gå til Slik gjenoppretter du en hacket eller kompromittert Microsoft-konto .

Hvis vi legger merke til eventuell uvanlig aktivitet på kontoen, låser vi den midlertidig for å bidra til å beskytte deg fra potensiell svindel eller misbruk. Gå til Kontoen er låst hvis du vil ha mer informasjon.

Mer informasjon om Beskytte din nettbaserte sikkerhet, sikkerhet og personvern .