Skype-kontoen min har blitt begrenset eller midlertidig deaktivert

Tilbake til søkeresultater

Hvis kontoen din har blitt begrenset fra å bruke Skypes betalte funksjoner, eller har blitt midlertidig deaktivert:

1. Logg deg på kontoen din fra Skype.com.
    2. Følg banneret til Fiks kontoen din.

Skype account restricted error

Vi begrenser kontoen din fra å bruke Skypes betalte funksjoner hvis:

• Vi merker uvanlig aktivitet, for eksempel merkbart forskjellig bruk av Skype-kredit eller abonnement, som tyder på at noen andre enn deg kan ha kontroll over kontoen.

• Du bestrider en betaling (også kalt tilbakeføring), siden dette tyder på at det er et problem med enten betalingsmåten eller kontoen.

• Det er brudd på Skypes bruksvilkår.

Hvis du tror at kontoen din har blitt hacket, eller hvis du ikke kan logge på, bør du:

1. Kjøre maskinens antivirusprogram for å fjerne skadelig programvare eller virus.

2. Bytte Microsoft-passord. Pass på at du velger et sterkt, unikt passord.

Hvis du vil finne ut mer om sikkerhet, trygghet og personvern på nett, kan du gå til sikkerhetssenteret vårt.