Hvordan endrer jeg kontodetaljer i Skype Manager™?

Tilbake til søkeresultater

Hvis detaljene dine endres (som adresse eller betalingsmåte), kan du oppdatere kontodetaljene i Skype Manager.

1. Klikk på gruppenavnet øverst på instrumentbordet for Skype Manager.
    2. Klikk på et alternativ å oppdatere i panelet til venstre:
      • Gruppeprofil – gruppenavn, nettside, telefonnummer eller adresse.
      • Gruppeinnstillinger – angi språk, valuta og varsel om lav saldo, eller du kan slette gruppen.
      • Betalingsinnstillinger – konfigurerer automatisk påfylling, kjøp Skype-kredit og angi kjøpsgrenser.
      • Løs inn bong – angi bongnummer å løse inn og bruke for kontoen.
    3. Klikk på Lagre når du gjør endringer.