Hjem Skype for Windows stasjonær PC

    Hvordan sletter jeg min shared.xml fil?

    Filen shared.xml er en konfigurasjonsfil som brukes av Skype. I visse situasjoner, hvis du har kontaktet Skype kundeservice, kan du bli spurt å slette denne filen.

    Med mindre du har blitt bedt av Skype kundeservice, slette ikke denne filen.

    Slette filen shared.xml:

    1. Kontroller at Skype kjører ikke lenger.
    2. Klikk Start. (På Windows XP: Klikk Startog deretter Kjør.)
    3. Angi "% appdata%\skype" og klikk OK.
    4. Finn og slett filen shared.xml.

      The shared.xml file located on a computer.

    5. Filen vises som "delt" Hvis filtypene ikke vises på datamaskinen.

    Hvis du ikke finner filen:

    1. Klikk Start. (På Windows XP: Klikk Startog deretter Kjør.)
    2. Skriv "kontroll mapper" og klikk OK.
    3. I kategorien Vis , velg Vis skjulte filer og mapper , og klikk OK.

      The View tab with the Show hidden files and folders option checked and the OK button.

    4. Følg instruksjonene for å finne filen.

    Var denne artikkelen nyttig?

    Ja Nei

    Fortell oss hvorfor vi ikke kunne hjelpe deg i dag

    Viktig : Ikke angi personlig informasjon (for eksempel Skype-navn, e-postadresse, Microsoft-konto, passord eller virkelig navn eller telefonnummer) i feltet ovenfor.
    Maskinoversetting

    VIKTIG! Denne artikkelen er oversatt ved hjelp av maskinoversetting i stedet for en menneskelig oversetter. Du finner mer informasjon i denne artikkelen. Skype bruker maskinoversetting for at hjelpe- og støtteartikler skal være tilgjengelig på mange språk. Disse maskinoversatte artiklene kan imidlertid inneholde grammatiske feil, feil syntaks eller feil valg av ord slik som gjerne en som ikke har språket som morsmål, også kan gjøre. Skype er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skader forårsaket av feiloversatt innhold eller som følge av våre kunders bruk av dette innholdet.

    Se den opprinnelige artikkelen på engelsk: FA10981