Hjem Skype for Mac

Kan jeg blokkere uønskede anrop til Skype-nummeret mitt for Mac OS X?

Denne artikkelen er også tilgjengelig for:

Hvis du mottar uønskede anrop til Skype-nummeret ditt, kan du blokkere visse numre. Dette gjør du ved å justere personverninnstillingene dine i Skype. Dette tillater deg å blokkere anrop fra alle skjulte numre, eller fra numre som ikke er lagret i kontaktlisten din.

Slik justerer du personverninnstillingene dine i Skype for Mac OS X:

1. Logg på Skype.
    2. Fra menyfeltet velger du Skype > Valg
    3. Velg Personvern-fanen.
    4. Ved siden av Motta samtaler til mitt Skype-nummer fra velger du én av følgende:

• Alle – alle innkommende anrop tillates
      • Kjente numre – numre som ikke er hemmelige/skjult og som vises med anrops-ID
      • Kontakter – tillater anrop fra personer i kontaktlisten din med lagret nummer

Hvis du fortsatt mottar uønskede anrop til Skype-nummeret ditt, kan du kontakte oss.