Hvordan bruker jeg Skype på Windows-skrivebordet?

Tilbake til søkeresultater

For å åpne Skype dobbelklikker du på Skype-ikonet på skrivebordet eller (eller det fra Windows' Start-meny). Deretter logger du på med Skype-navnet ditt eller Windows-kontoinformasjonen.

Se denne korte videoen for å finne ut hvordan du finner frem i programmet, så kan du om kort tid ringe og sende og motta meldinger.

Hvis du trenger mer informasjon om hvor du finner ting, har vi merket og forklart det for deg nedenfor.

A. Navn

• Hvis er logget på med et Skype-navn, vises det her.
    • Hvis du er logget på med Microsoft-kontoen din, vises e-postadressen til Microsoft-kontoen.

B. Menylinje  inneholder alle alternativer som vil hjelpe deg å få mest mulig ut av Skype.

C. Navn og status – du kan endre Skype-statusen din og visningsnavnet hvis du ønsker det.

• Klikk statusikon (nederst til høyre for profilbildet ditt) hvis du vil endre statusen din.
    • Klikk visningsnavnet ditt for å åpne profilen din, der du kan profilbilde, melding om sinnsstemning med mer.

D. Skype-verktøyline - Gir deg enkel tilgang til de mest brukte Skype-funksjonene. Du kan Skype Home, vise telefontastaturet for ringen til landtelefoner og mobiltelefoner og definere grupper.

E. Kontakter

• Kontaktliste viser kontaktene dine og tilkoblingsstatusen deres.
    • Nylig-liste– viser de siste samtalene du har hatt i Skype.

F. Kontaktsammendrag – vises når du velger en kontakt. Viser deg statusen og sinnstemningsmeldingen til vennene dine. Hvis du vil se mer informasjon kom en venn, kan du klikke navnet til vedkommende. Da vises det et popup-bilde med hele profilinformasjonen.

G. Samtaleknapper – bruk disse knappene til å ringe, videoringe eller lege til flere personer for å lage en gruppesamtale.

H. Skype-oversetter – gjør deg i stand til oversette talesamtaler, videosamtaler og direktemeldinger. Finn ut hvordan du konfigurerer Skype-oversetteren.

I. Samtalevindu – Vises når du velger en kontakt eller oppretter en gruppesamtale. Viser direktemeldingssamtalen din og samtalehistorikken for personen eller gruppen.

J. Samtaleboks vises når du velger en kontakt eller oppretter en gruppesamtale. Bruk denne boksen til å skrive og sende direktemeldinger, uttrykksikoner, mojier og SMS-meldinger.

Her er noen sider som kan hjelpe deg å gjøre enda mer: