Hvordan finner jeg frem i Skype for skrivebordsversjonen av Windows?

Åpne Skype ved å dobbeltklikke på Skype-ikonet på skrivebordet (eller velg det fra Start-menyen i Windows). Logg deretter på med Skype-navnet ditt, e-postadressen for Microsoft-kontoen eller Facebook-påloggingsdetaljene.

I denne korte videoen kan du få hjelp til å finne frem i appen, slik at du kan ringe og sende meldinger til vennene dine på et øyeblikk.

Hvis du trenger mer informasjon om hvor du finner ting, har vi merket og forklart det for deg nedenfor.

A. Navn

• Hvis du er logget på med et Skype-navn, vises det her.
  • Hvis du er logget på med Microsoft-kontoen, vises e-postadressen for Microsoft-kontoen.
  • Hvis du logget på Skype med Facebook-kontoen, vises navnet med fb: foran.

B. Menylinje: Inkluderer alle alternativene som hjelper deg å utnytte Skype fullt ut.

C. Navn og status : Du kan endre Skype-statusen din og visningsnavnet ditt hvis du vil.

• Klikk på statusikonet (nederst til høyre på profilbildet) for å endre status.
  • Klikk på visningsnavnet for å åpne profilen din, der du bl.a. kan endre profilbilde og humørmelding.

D. Skype-verktøylinjen: Gir deg rask og enkel tilgang til de mest brukte Skype-funksjonene. Du kan åpne Skype Hjem, vise talltastaturet som brukes til å ringe telefoner og mobiler, og sette opp en ny gruppe.

E. Kontakter

• Kontaktliste: Viser kontaktene dine med tilkoblet-status.
  • Siste-liste: Viser de siste samtalene du har hatt i Skype.

F. Kontaktsammendrag: Vises når du velger en kontakt. Viser vennenes status og humørmelding. Hvis du vil se flere opplysninger om vennen, klikker du på navnet, så dukker det opp et vindu med all profilinformasjonen.

G. Anropsknapper: Bruk disse knappene til å ringe, starte en videosamtale eller legge til flere for å opprette en gruppesamtale.

H. Skype Translator: Brukes til å oversette taleanrop, videosamtaler og direktemeldinger. Finn ut hvordan du setter opp Skype Translator.

I. Samtalevindu: Vises når du velger en kontakt eller setter opp en gruppechat. Viser direktemeldingssamtalen og samtaleloggen knyttet til den kontakten eller gruppen.

J. Samtalerute: Vises når du velger en kontakt eller setter opp en gruppechat. Bruk denne ruten til å skrive og sende direktemeldinger, uttrykksikoner, Mojier og SMS-er.

Her er noen sider som kan hjelpe deg å gjøre enda mer: