Hvilke plattformer er Skype tilgjengelig for?

Ha Skype-til-Skype-samtaler, send direktemeldinger til familie og venner kostnadsfritt eller ring mobiltelefoner og fasttelefoner til rimelige Skype-takster når du måtte ønske, fra en datamaskin, mobiltelefon, spillenhet eller et fjernsynsapparat.

Du kan bruke Skype på følgende plattformer:

Plattform Nyeste versjoner
Windows 10 (Jubileumsoppdatering) Skype Preview 11.11.105.0 for Windows 10
Windows Skype 7.32 for Windows Desktop, Skype 3.1 for Windows RT
Windows Phone 8 og 8.1 Skype 2.27 for Windows Phone 8 og Skype 2.26 for Windows Phone 8.1
Xbox One Skype 1.9 for Xbox One
Mac Skype 7.46 for Mac
Linux Skype 4.3 for Linux
Android Skype 7.35 for Android
iPhone Skype 6.30 for iPhone
iPad Skype 6.30 for iPad
iPod touch Skype 6.30 for iPod Touch
Nokia X Skype 5.11 for Nokia X
Amazon Fire Phone Skype 6.15 for Amazon Fire Phone
Amazon Kindle Fire HD/HDX Skype 6.15 for Amazon Kindle Fire HD/HDX
Amazon Fire HD-nettbrett Skype 6.15 for Amazon Fire HD-nettbrett
Blu-ray-enheter Avhenger av enheten

Mer informasjon om de flotte produktene og tjenestene Skype tilbyr.