Hjem Skype for Windows stasjonær PC

Hvilke plattformer er Skype tilgjengelig for?

Ha Skype-til-Skype-samtaler, send direktemeldinger til familie og venner kostnadsfritt eller ring mobiltelefoner og fasttelefoner til rimelige Skype-takster når du måtte ønske, fra en datamaskin, mobiltelefon eller spillenhet.

Finn ut mer om systemkravene for Skype.

Du kan bruke Skype på følgende plattformer:

Plattform Nyeste versjoner
    Windows 10 og Windows 10 Mobile Skype 11.19.805.0 for Windows 10
    Windows Skype 7.40.0.151 for Windows 10, 7.40.0.104 for Windows 7 og Windows 8 og nye Skype 8.9.0.1 for Windows-skrivebordet
    Xbox One Skype 10.0.15063.3054 for Xbox One
    Mac Skype 7.58 og nye Skype 8.9.0.1 for Mac
    Linux Skype 4.3 og nye Skype 8.9.0.1 for Linux
    Android Skype 7.46 og nye Skype 8.9.0.0.64295 for Android
    iPhone Skype 6.35.1 og nye Skype 8.9.0.0.64295 for iPhone
    iPad Skype 6.35.1 og nye Skype 8.9.0.0.64295 for iPad
    iPod touch Skype 6.35.1 og nye Skype 8.9.0.0.64295 for iPod Touch
    Amazon Kindle Fire HD/HDX Skype 7.36 for Amazon Kindle Fire HD/HDX
    Amazon Fire HD-nettbrett Skype 7.36 for Amazon Fire HD-nettbrett

Mer informasjon om de flotte produktene og tjenestene Skype tilbyr.