Hvorfor er visse funksjoner ikke lenger tilgjengelige i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Vi arbeider hele tiden hardt for å forbedre Skype-opplevelsen din. Noen ganger dette betyr at vi kan avslutte bestemte Skype-funksjoner eller -produkter når vi føler at de kan ikke lenger hjelper deg med få mest mulig ut av Skype.

Følgende er en liste over funksjoner som har blitt fjernet fra Skype:

Spotify i Skype: En funksjon som gjorde det mulig å dele en forhåndsvisning av dine favorittsanger med venner og familie.

Skype Penger: En funksjon som gjorde det mulig å overføre penger til venner og familie på Skype via Paypal.

Skype Familie: En funksjon som automatisk la til Microsoft-familiemedlemmer i kontaktlisten i Skype og opprettet en gruppechat kalt Min Familie med disse kontaktene.

Skype Oversetterrobot: En funksjon som brukte en robot til å oversette én-til-én-samtaler og Skype-samtaler. Dette har blitt erstattet av oversatte samtaler.

Cortana-forslag: En funksjon som kom med forslag under en Skype-chat, for eksempel smarte svar eller uttrykksikoner som kunne deles i samtalene.

Skype-intervjuer: En funksjon som kunne brukes til å planlegge intervjuer og evaluere tekniske kandidater ved hjelp av koderedigering i sanntid via Skype i nettleseren.

SMS Connect: En funksjon som tillot at brukerne kunne pare Android-telefonen med en Windows-PC eller Mac for å sende og motta tekstmeldinger fra skrivebordet.

Skype-kontakten: En innebygd sertifisert Skype-robot som tilbydde brukere tips, oppdateringer og nyheter om Skype og andre Microsoft-produkter og -tjenester.

Cortana-bot: En skybasert personlig assistent som tillot brukere å angi aktiviteter eller søke etter informasjon, for eksempel restauranter eller kinotider, i Skype.

Tillegg som har blitt fjernet fra Skype: Microsoft To-Do, Bing GIF-er, Bing Bilder, Bing Restauranter, Bing-søk, Bing Filmer, GIPHY, YouTube, Tenor, MojiLaLa, MSN Vær, Gfycat, Vlipsy, TuneMoji, TripAdvisor, Nyheter, StubHub.

MySpace-integrering: Avviklet fra Skype 5.0. MySpace er en sosial nettverkstjeneste. Det var mulig å koble Skype- og Myspace-profilinformasjonen og legge til MySpace-brukere som også brukte Skype i Skype-kontaktlisten.

Offentlige chatter: Avviklet fra Skype 4.0. Denne funksjonen gjorde det mulig for Skype-brukere å samles og diskutere utvalgte emner uten å sende noen kontaktforespørsler.

Skype-integrering for Slack: Tillatte deg å foreta gratis Skype-samtaler direkte fra Slack.

SkypeMe! : Skype-brukere som valgte SkypeMe! -modus, var tilgjengelige for chat med alle brukere, inkludert de som de ikke kjente og ikke delte kontaktinformasjonen sin med.

SkypeFind: SkypeFind var en fellesskapsredigert katalog over forretningsnumre.

Skype Prime: Avviklet fra Skype 4.0. Det var en katalog med rådgivere, «anropsleverandører», som tilbydde råd eller opplæring i ferdigheter over Skype. Anrop ble belastet med et beløp som både innringere og rådgivere var enige om.

Skype Pro: Ga Skype-brukere ringefordeler mot et lite månedlig beløp. Skype Pro er nå erstattet med Skype-abonnementer som gir deg enda flere fordeler.

Skype Premium: Tilbudte gruppevideosamtaler (nå gratis for alle brukere) og ubegrensede anrop til mobiltelefoner og fasttelefoner i landet du velger.

Skype-WiFi: Tillatte deg å bruke din Skype-kreditt som betaling til å logge på offentlige WiFi-aktiveringspunkt over hele verden.

Høydepunkter i Skype: Gjør det mulig å ta bilder eller videoer, legge dem ut på dine høydepunkter eller dele dem med kontaktene dine.