Hjelp Windows RT

Hvordan administrerer jeg personverninnstillingene i Skype for Windows RT?

Personverninnstillingene i Skype lar deg kontrollere hvem som kan kontakte deg på Skype. Du kan enkelt endre personverninnstillingene for å hindre irriterende oppringinger eller søppelpost.

Lær hvordan du blokkerer og fjerner en kontakt.

Viktig! Hvis du bruker et antivirusprogram eller brannmur, påse at du konfigurerer dem slik at Skype kan kjøre.

Om nødvendig kan du enkelt endre språket i Skype for Windows RT.

Kontroller hvem som kontakter deg på Skype

Det er enkelt å administrere hvem som kan ringe eller sende deg direktemeldinger på Skype:

  1. Start Skype.
  2. På Skype hjemme flytter du musen til nederste høyre hjørne eller sveiper fra høyre for å vise perlene.

Skype hjemme-skjermbildet

  1. I perlene velger du Innstillinger> Alternativer.

Alternativer valgt under Innstillinger

  1. I Alternativer-vinduet, under Personvern, velger du rullegardinmenyen ved siden av Hvem kan ringe til deg?. Deretter velger du Alle eller Kun kontaktene mine.
  2. Klikk rullegardinmenyen ved siden av Hvem kan sende direktemeldinger til deg? og velg deretter Alle eller Kun kontaktene mine.

Delen Personvern valgt under Alternativer, der du kan endre innstillingene for å kontrollere hvem som kan kontakte deg på Skype.

Hvis du vil vises som frakoblet neste gang du starter Skype, kan du angi statusen til Usynlig før du lukker Skype eller slår av datamaskinen.

Kontroller hvem som kan sende deg videoer og dele skjermen sin med deg

I Alternativer-vinduet, under Video, velger du rullegardinmenyen ved siden av Innkommende video og skjermdeling. Deretter velger du Start automatisk eller Spør.

Delen Video valgt under Alternativer

Lær hvordan du feilsøker problemer med kameraet.

Kontroller innkommende anrop

Du kan også enkelt endre innstillingene for innkommende anrop:

  1. I Alternativer går du til Anrop.
  2. Ved siden av Svar automatisk på innkommende anrop flytter du glidebryteren til Ja eller Nei.
  3. Ved siden av Slå på video automatisk flytter du glidebryteren til Ja eller Nei.

Delen Anrop valgt under Alternativer

Hvis du vil være sikker på at du ikke går glipp av anrop, eller du vil få beskjed om direktemeldinger du mottar, kan du aktivere Skype-varsler. Lær mer.

Slett samtalelogg

Samtaleloggen lagres på Skype-skyen i 30 dager. Du kan imidlertid angi at datamaskinen lagrer samtaleloggen lenger, hvis du ønsker det. Eller du kan slette hele samtaleloggen fra enheten din, om du ønsker det:

I Alternativer, ved siden av Fjern alle samtalelogger, velger du Fjern logg-knappen.

Samtaleloggen slettes når du starter Skype på nytt. Dette gjør du ved å trykke Alt+F4 på tastaturet eller sveipe fra øverste kant på skjermen for å lukke Skype og starte på nytt.

Viktig! Når du sletter samtaleloggen, kan den ikke gjenopprettes. Sletting av samtalelogg fjerner videomeldinger.

Du finner flere innstillinger for personvern og profil på siden for Skype-kontoen. Lær hvordan du administrerer kontoen din.

Hvis du vil finne ut mer om sikkerhet, trygghet og personvern på nett, kan du gå til sikkerhetssenteret vårt.

Lær mer om personvern og sikkerhet på nett.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja Nei

Fortell oss hvorfor vi ikke kunne hjelpe deg i dag

Viktig : Ikke angi personlig informasjon (for eksempel Skype-navn, e-postadresse, Microsoft-konto, passord eller virkelig navn eller telefonnummer) i feltet ovenfor.

Spør fellesskapet

Se hva andre sier om "Sikkerhet og blokkerte kontoer" i Skype-fellesskapet.

Bli med på samtalen

Trenger du fortsatt hjelp? Støtteteamet vårt er klare til å hjelpe deg. Spør dem nå