Hvordan logger jeg på Skype?

Tilbake til søkeresultater

Du kan logge på Skype med et Skype-navn, en e-postadresse eller et telefonnummer.

1. Åpne Skype og klikk eller trykk på Skype-navn, e-post eller telefonnummer-
    2. Skriv inn Skype-navnet, e-posten eller telefonnummeret og velg Logg på.
    3. Skriv inn passordet og velg pilen for å fortsette. Nå er du logget på Skype.

Gå til skype.com i nettleseren og last ned Skype. Deretter starter du Skype og klikker eller trykker på Opprett ny konto.

Vi hjelper deg gjennom prosessen med å opprette din nye Skype-konto.