Hjem Skype for Windows stasjonær PC

Kan jeg logge på Skype med Facebook-kontoen min?

I takt med at vil fortsetter å rulle ut nye Skype opphører alternativet for å logge på via Facebook i januar 2018, og vi vil samordne alle Skype-pålogginger via Microsoft-kontoen din. Ved å bruke en Microsoft-konto kan du logge på via enkeltpålogging, låse opp alle Microsoft-tjenestene dine – inkludert Skype, Office Online, Outlook, OneNote, OneDrive og mer – i én operasjon, med bare ett passord. I øyeblikket er ikke bruk av Facebook-kontoen til å logge på Skype støttet for Windows 10, nye Skype for Android og iPhone og nye Skype for Windows, Mac og Linux.

Hvis du vil fortsette å bruke Skype, må du enten opprette en ny Microsoft-konto eller logge på med en eksisterende Microsoft-konto, hvis du har det.

Vi leder deg gjennom noen enkle trinn for å overføre informasjonen til en ny eller eksisterende Microsoft-konto slik at du kan fortsette å bruke Skype uten avbrudd.

Ting vi hjelper deg med:

• Opprette en ny Microsoft-konto eller bruke en eksisterende
    • Overføre kontaktene dine
    • Sikkerhetskopiere samtalehistorikken (bare tilgjengelig for Skype for Windows-skrivebordet eller Skype for Mac)
    • Overføre Skype-kreditt, Skype-nummer eller abonnementssaldo
    • Hvis aktuelt, oppdatere Skype Manager-kontoen
    La oss komme i gang...
    1. Har du en e-postadresse som du bruker til å logge på andre Microsoft-produkter eller -tjenester, som Xbox, Office Online, OneDrive, Outlook.com eller Windows?
      • Ja. Flott – den samme e-postadressen kan brukes til å logge på Skype!
      • Nei. Ikke noe problem. Gå til Opprett en konto-siden vår så vil vi lede deg gjennom prosessen med å opprette en ny Microsoft-konto som du kan bruke til å logge på Skype og andre Microsoft-tjenester.
    2. Overfør kontakter og samtalehistorikk slik at du kan fortsette å snakke med venner på Skype.
      • Følg disse trinnene for å overføre kontaktene dine fra Facebook-kontoen du brukte til å logge på, til din nye eller eksisterende Microsoft-konto.

• Hvis du vil lagre samtalehistorikken fra Facebook-kontoen du brukte til å logge på, til den nye eller eksisterende Microsoft-kontoen, følger du denne fremgangsmåten på Skype for Windows-skrivebordet eller Skype for Mac.
    3. Logg på med den nye eller eksisterende Microsoft-kontoen for Skype til vårt overføringsverktøy for å flytte betalingsinformasjonen fra Facebook-kontoen til Microsoft-kontoen.
      Overføringsverktøyet vil vise deg alt som blir overført, du klikker Overfør og så er det gjort! Hvis du får en feilmelding, kontakter du Skypes kundeservice.

Obs! Hvis du bestemmer deg for ikke å overføre Facebook-kontoen og du har en kredittsaldo, vil vi automatisk gi deg refusjon og avbryte Skype-nummeret og -abonnementet etter 10. januar 2018.
    1. Hvis du har en e-postadresse du bruker til å logge på andre Microsoft-produkter eller -tjenester, som Xbox, OneDrive eller Outlook.com, kan du bruke den samme e-postadressen til å logge på Skype. Hvis ikke, går du til Opprett en konto-siden, og vi vil lede deg gjennom prosessen med å opprette en ny Skype-konto.
    2. Bruk Skype Manager-verktøyet vårt til å sette opp en eksisterende Skype-konto, eller den nye du akkurat opprettet, slik at den blir en Skype Manager-konto.
    3. Logg på Skype med Facebook-påloggingen og legg til den nye eller eksisterende Skype-kontoen som en administrator.
    4. Gå til overføringsverktøyet vårt for å flytte Facebook-kontoen over til Skype-kontoen.
      Logg på med den nye eller eksisterende Skype-kontoen. Verktøyet vil vise deg alt som blir overført, og så klikker du Overfør. Hvis du får en feilmelding, kontakter du Skypes kundeservice.
    5. Hvis kollegaene dine bruker Facebook til å logge på, må du sørge for at de også går gjennom trinnene i denne artikkelen.