Hjem Skype for Windows stasjonær PC

Hvordan overfører jeg kontakter fra en Skype-konto til en annen?

Hvis du har behov for å overføre Skype-kontakter mellom to kontoer, kan du ganske enkelt sende dem fra den ene kontoen til den andre på alle plattformer eller enheter ved bruk av Skype for nettlesere.

Før du starter, vil du kanskje gi kontaktene dine beskjed om at du vil sende dem en kontaktforespørsel fra en ny Skype-konto.

• Først må du forsikre deg om at begge kontoer vises i den andres kontaktliste.
      1. Bruk denne koblingen til å logge på kontoen som du vil sende kontakter fra.
      2. Skriv Skype-navnet eller e-postadressen til kontoen som du vil sende kontakter til, i søkeboksen.
      3. Velg kontoen din i søkeresultatene og deretter Legg til i kontakter.
        Legg til i kontakter-knapp
      4. Logg av denne kontoen og logg deretter på kontoen som du vil sende kontakter til.
      5. Du vil finne en kontaktforespørsel fra deg selv. Velg Godta.
        Godta-knapp
      6. Logg av denne kontoen igjen.

• Deretter sender du kontaktene dine fra den ene kontoen til den andre.
      1. Bruk denne koblingen til å logge på kontoen som du vil sende kontakter fra.
      2. Velg den andre kontoen fra chattelisten, og velg deretter Send kontakter i meldingsboksen.
        Send kontakter-knapp
      3. Velg hver enkelt kontakt du vil sende til den andre kontoen, og velg deretter Send.
        Send kontakt
      4. Logg av denne kontoen igjen.
    • Til slutt legger du til kontaktene i den nye kontoen.
      1. Bruk denne koblingen til å logge på kontoen som du vil sende kontakter til.
      2. Velg den andre kontoen fra chattelisten. Da vil du få en liste over alle kontaktene du har sendt fra den andre kontoen.
      3. Velg Legg til i kontakter under navnet på hver kontakt, og velg deretter Legg til i kontakter.
      4. Da legges kontaktene til i kontaktlisten, men vil bli vist som frakoblet inntil de godtar forespørselen fra deg.