Hvordan overfører jeg kontakter fra én Skype-konto til en annen?

Tilbake til søkeresultater

Hvis du trenger å overføre Skype-kontaktene mellom to kontoer, kan du ganske enkelt sende dem fra én konto til en annen, fra en hvilken som helst plattform eller enhet med Skype-versjon 8 for mobil eller skrivebord, eller Skype for Windows 10 (versjon 14).

• Først må du logge på kontoen du vil sende kontakter fra.

1. Skriv inn Skype-navnet eller e-postadressen til kontoen du vil sende kontakter til, i Søk-boksen.
      2. Velg den andre kontoen fra søkeresultatene og start en samtale.
      3. Velg Kontaktkort contact card button-knappen.
      4. Merk radioknappen ved siden av hver kontakt du vil sende.
      5. Velg Send-knappen.

• Logg deretter på kontoen du har sendt kontaktene til.

1. Kontaktkortet du nettopp sendte vil vises i chatten. Velg Chat fra et hvilken som helst kontaktkort for å starte en samtale med denne personen.
      2. Når du har chattet med noen fra denne kontoen, vil de automatisk legges til i kontaktlisten.
        Merk: Du bør kanskje fortelle kontaktene dine at du vil chatte med dem fra en annen Skype-konto. Du kan bare sende opptil 10 meldinger til dem, og bilder vi være uskarpe inntil de godta forespørselen.