Hvordan kansellerer jeg Skype-nummeret mitt?

Tilbake til søkeresultater

Du kan når som helst kansellere abonnementet på Skype-nummeret ditt. Hvis du er på en iPhone eller iPad, kan du finne ut mer om å administrere Skype-nummeret.

Slik kansellerer du et Skype-nummer:

1. Logg på kontoen din.
    2. Velg Skype-nummer under Administrer funksjoner.

Obs! Hvis du er på en iPhone eller iPad, og ikke har alternativet Skype-nummer, kan det hende du må slette logg og informasjonskapsler på enheten og logge deg på igjen.
    3. Velg Innstillinger.
    4. Her kan du kansellere abonnementet på Skype-nummeret.

Når du kansellerer Skype-nummeret ditt, forblir abonnementet aktivt frem til utløpsdatoen. Etter at nummeret er utløpt, reverseres Skype-nummeret ditt på kontoen din i 90 dager. Dette betyr at ingen andre kan kjøpe dette nummeret i den perioden. Du kan fornye abonnementet på Skype-nummeret fra kontoen din. Skype-numre kan kanselleres, men ikke refunderes. Finn ut mer.

Slik aktiverer du et Skype-nummer på nytt:

1. Logg på kontoen din.
    2. Velg Skype-nummer under Administrer funksjoner.

Obs! Hvis du er på en iPhone eller iPad, og ikke har alternativet Skype-nummer, kan det hende du må slette logg og informasjonskapsler på enheten og logge deg på igjen.
    3. Velg Innstillinger for å aktivere på nytt ved siden av nummeret du vil aktivere på nytt, og følg instruksjonene.

Skype-nummeret aktiveres på nytt så snart betalingen har blitt akseptert.