Hjelp Windows RT

Hvordan oppgraderer jeg fra Skype til modern Windows til Skype for Windows desktop?

Først må du avinstallere Skype for modern Windows, så du kan få Skype for Windows desktop og feste det til Start-skjermbildet.

1. Lukk Skype ved å trykke Alt + F4 på tastaturet eller ved å dra fra toppen av skjermen.
  2. I oppstartsskjermbildet, høyreklikk eller trykk og hold Skype ruten. Alternativmenyen vises nederst på skjermen.
  3. Velg Avinstaller alternativer.

1. I vinduet som dukker opp, velger du ikke installerbar å bekrefte du vil avinstallere Skype.

Skype flis forsvinner fra oppstartsskjermbildet.

Å begynne å bruke Skype for Windows desktop:

1. Hvis du ikke allerede, Last ned Skype for Windows desktop.
  2. Når det er installert, gå til visningen Apps-Skyv opp fra midten av Start-skjermen med fingeren, eller klikk pilen nær nederst til venstre i velkomstskjermbildet.
  3. Finne Skype for skrivebordsprogrammet.

4. Høyreklikk eller trykk og hold app og velge knappenål å Start. Programmet vises på slutten av Start-skjermbildet, men du kan dra og slippe den til hvor du vil. Nå når du klikker eller trykk Skype flis å lansere Skype, bytter Windows 8 til skrivebordet. Alle kontaktene er det i din nye Skype app, sammen med nettpratloggen for de siste 30 dagene.

Hvis du trenger en rask oppfriskning av hvordan du får mest ut av Skype for Windows desktop, har vi en rekke kort video guider for alle de viktige tingene vil du gjøre med Skype.