Hvordan aktiverer jeg Microsoft 365 Skype-minuttene mine?

Tilbake til søkeresultater

Når du kjøper et abonnement for Microsoft 365 Family eller Microsoft 365 Personal, inkluderer kjøpet 60 minutter med gratis Skype-samtaler hver måned til mobiler og fasttelefoner, i over 60 land verden over. Du kan bruke de inkluderte Skype-minuttene med Microsoft-kontoen du har knyttet til Microsoft 365-abonnementet. Ringeminuttene dine blir automatisk aktivert.

Nå kan du ringe fra Skype på alle enheter med abonnementet på Skype-minutter.

Finn ut mer om å ringe med Skype til mobiltelefoner og fasttelefoner.

Nei, du kan ikke flytte abonnementet til en annen Skype-konto. Skype-abonnementet gjelder for kontoen du kjøpte Microsoft 365 med.

Logg på Skype-kontoen din. Du ser hvor mange minutter du har brukt og hvor mange du har igjen i abonnementseksjonen under Skype-minutter for Office.

Abonnementet på Skype-minutter er bare tilgjengelig med Microsoft 365 Family- og Microsoft 365 Personal-kontoer. Det er ikke inkludert i Microsoft 365 Education- eller Business-kontoer.

Ja. Du kan bruke alle abonnementene, og Skype bruker dem i følgende rekkefølge:

• Etter plantype – ubegrensede abonnementer brukes først, deretter begrensede.
    • Etter utløpsdato – abonnementminutter med nærmeste utløpsdato brukes først.

Med Skype-minutter kan du ringe til over 60 land.

Abonnementet dekker ikke anrop til ikke-geografiske numre eller spesialnumre, og du kan ikke ringe nødnumre med Skype.

Du kan bruke Skype-minutter til å ringe fra ethvert land i verden, utenom disse landene: Algerie, Bahrain, Kina, Egypt, India, Korea, Kuwait, Libanon, Libya, Marokko, Namibia, Pakistan, Qatar, Taiwan, Tunisia og Forente arabiske emirater.

Minutter du ikke har brukt, utløper på slutten av hver måned, så pass på at du bruker dem opp.