Hvordan aktiverer jeg Office 365 Skype-minuttene mine?

Tilbake til søkeresultater

Når du kjøper et abonnement for Microsoft Office 365 Home, Office 365 Personal eller Office 365 University, inkluderer kjøpet 60 minutter med gratis Skype-samtaler hver måned til mobiler og fasttelefoner, i over 60 land verden over. Du kan bruke de inkluderte Skype-minuttene med Microsoft-kontoen du har knyttet til Office 365-abonnementet.

Slik aktiverer du Office 365 Skype-minuttene:

1. Logg på med Microsoft-kontoen din.
    2. I Tjenester og produkter velger du Skype og Få Skype-minutter. Aktiveringssiden vises.
    3. På aktiveringssiden velger du Aktiver.
    4. Det tar noen minutter å aktivere Office 365 Skype-minuttene. Når aktiveringen er fullført vises meldingen Skype-minuttene dine er klare øverst på Min konto-skjermen.

Så enkelt er det – c