Hva skal jeg gjøre hvis jeg får en tom blåskjerm når jeg logger på Skype for Windows desktop?

Tilbake til søkeresultater

Når du logger på Skype for Windows desktop, kan du noen ganger få en tom blåskjerm som bare viser Skype-logoen. (Du kan også få en tom, hvit skjerm hvis du prøver å logge på med en Microsoft-konto.)

A blank blue screen displaying with the Skype logo

Hvis du opplever dette problemet, bør du først oppgradere til den nyeste versjonen av Skype.

Hvis oppdatering av Skype ikke løser problemet, kan du prøve følgende:

Forsikre deg om følgende før du fortsetter:

Prøve med å tilbakestille innstillingene for Internet Explorer. Du gjør dette enkelt ved å klikke koblingen Reset Internet Explorer settingsMicrosofts støttenettside.

Skype henter nettleserinnstillingene sida fra Internet Explorer, så du må tilbakestille disse innstillingene selv om det ikke er hovednettleseren din.

Hvis du har avinstallert Internet Explorer, må du installere den nyeste versjonen og tilbakestille innstillingene.

Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve med å slette innholdet i mappen Temporary Internet Files ved å klikke koblingen Fix this problemMicrosofts kundestøtteside.

Lag en snarvei til påloggingsvinduet til Skype ved ¨følge disse trinnene:

1. Avslutt Skype. Gjør dette ved å høyreklikke Skype-ikonet i systemstatusfeltet nederst til høyre på skjermen og velge Avslutt.
    2. Høyreklikk datamaskinens skrivebord, og velg Ny>snarvei.
    3. I Feltet Skriv inn plasseringen til elementet setter du inn følgende:

"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /legacylogin

eller hvis du har et 64-biters operativsystem:

"C:\Program Files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe" /legacylogin

1. Klikk Neste.
    2. Gi snarveien et navn, og klikk Fullfør.
    3. Dobbeltklikk denne snarveien, og logg på med Skype-navnet og -passordet ditt.

For å rense påloggingsfilene på maskinen må du laste ned og kjøre (dobbeltklikke) filen Login Cleanup. Ved å laste ned og kjøre dette verktøyet godtar du den tilhørende sluttbrukerlisensavtalen.

Last ned filen LoginCleanup

Slik kjører du filen LoginCleanup:
    1. Klikk nedlastingsknappen ovenfor.
    2. Klikk Åpne i dialogboksen for nedlasting.
    3. Dobbeltklikk filen LoginCleanup i mappen som åpnes.
    4. Det vises en sikkerhetsadvarsel. Klikk Kjør.
    5. LoginCleanup kjøres , lukker Skype og starter Skype på nytt.
    6. Vent til Skype har startet på nytt, og prøv å logge på på nytt.

Sjekk alle trinnene i dette innlegget i Skype-fellesskapet. Hvis problemet består etter at du har prøvd med prosedyren i fellesskapet, kan du gjøre følgende:

1. Opprett en loggfil.
    2. Registrer deg i fellesskapet (hvis du ikke allerede er registrert).
    3. Opprett et nytt emne, og legg ved loggfilen din i innlegget.