Få mest mulig ut av Skype

Oppdag hvorfor flere hundre millioner bruker Skype til å chatte og ringe med hver dag.

Lyd- og videosamtaler i HD

Opplev krystallklar lyd og video i HD i én-til-én-samtaler eller gruppesamtaler – nå også med samtalereaksjoner.

Smarte meldingsfunksjoner

Reager øyeblikkelig på meldinger med artige reaksjoner, eller bruk @omtaler for å få oppmerksomheten til noen.

Skjermdeling

Det er enkelt å dele presentasjoner, bilder fra ferier eller noe annet på skjermen under en samtale, med integrert skjermdeling.

Samtaleopptak og direkteteksting

Ta opp Skype-samtaler for å fange unike øyeblikk og bemerke viktige avgjørelser, og bruk direkteteksting slik at du kan lese ordene som sies.

Ring til telefoner

Få tak i venner som er frakoblet, med rimelige utenlandspriser til mobiltelefoner og fasttelefoner.

Private samtaler

Sørg for at sensitive samtaler forblir private med ende-til-ende-kryptering etter industristandarder.

Én Skype-konto for alle enhetene dine

Telefon

Stasjonær datamaskin

Nettbrett

På nettet

Alexa

Xbox

Hold deg produktiv med Skype

Arranger en video-eller audiokonferanse med opp til 100 personer, spill inn samtaler, aktiver direkteteksting og undertekster eller bare snakk over vår smarte chat.

Møter på nettet med bare ett klikk

Finn ut hvor enkelt du kan opprette og bli med på et møte med Skype. Opprett med ett klikk uten behov for å logge deg på eller laste ned Skype-appen. Prøv det selv på nettet.

Gjennomfør et intervju på Skype

Med funksjonene til Skype kan du briljere på intervjuet fra hvor som helst og når som helst. Finn funksjoner som passer for deg, og briljer på Skype-intervjuet.

Koble til fra hvor som helst

Hold kontakten med venner, familie og kolleger uansett hvor du er, med Skype for nettlesere.

Nå de som ikke er på Skype

Ring til telefoner til lave takster

Ring fasttelefoner og mobiltelefoner fra hele verden til svært lave takster ved bruk av Skype-kredit. Spar enda mer hvis du ringer bestemte destinasjoner ved bruk av Skype-abonnementer.

Få et lokalt telefonnummer

Skype-numre er tilgjengelig i 25 land/områder. Betal en flat takst for et ubegrenset antall innkommende samtaler. Svar på samtalene på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen.

Send SMS-meldinger fra Skype

Send tekstmeldinger direkte fra Skype. Oppdag en rask og enkel måte å koble til via SMS på nettet (tekstmeldinger) når som helst og hvor som helst med Skype.

Andre Skype-funksjoner

Del plasseringen

Finn hverandre under et første møte, eller fortell vennene dine hvor festen er.

Bakgrunnseffekter

Når du aktiverer denne funksjonen, blir bakgrunnen øyeblikkelig uskarp. Eller velg å endre bakgrunnen fullstendig med dine egne bilder.

Send filer

Del bilder, videoer og andre filer på opptil 300 MB ved å dra og slippe filene i samtalevinduet.

Skype Translator

Dra nytte av oversettelse i sanntid av lydsamtaler, videosamtaler og direktemeldinger.

Egendefinerte reaksjoner

Tilpass reaksjonsvelgeren for å få morsomme og spennende chatter med vennene dine.

Rekk opp hånden

Vi har implementert funksjonen Rekk opp hånden for å skape et mer inkluderende og oversiktlig miljø som gjør det lettere for deltakerne å bli hørt.

Søk i en samtale

Klikk på Søk-knappen under samtaleoverskriften, og trykk på CTRL+F i Windows og KOMMANDO+F på Mac.

Viderekoble anrop

Er du ikke logget på Skype, eller kan du ikke ta imot samtalen? Få Skype-samtalene viderekoblet til en hvilken som helst telefon.

Telefonsvarer

Er du for opptatt til å snakke? Konfigurer en telefonsvarer på Skype, slik at venner og familie kan legge igjen en talemelding til deg.

Anroper-ID

Når du konfigurerer anroper-ID, vises mobilnummeret eller Skype-nummeret når du ringer mobiltelefoner og fasttelefoner fra Skype.

Skype To Go

Ring til internasjonale numre fra alle telefoner til lave priser med Skype To Go.

Cortana

Cortana foreslår smarte svar eller nyttig informasjon basert på chatten, for eksempel restaurantalternativer eller filmanmeldelser.

Delingsknapp

Få andre til å dele og snakke om innholdet på nettstedet ditt. Opprett delingsknapper.

Skype Connect

Foreta Skype-samtaler med Skype Connect gjennom det eksisterende SIP-aktiverte PBX-systemet ditt.

Skype for Outlook.com

Gå fra chat til video med bare ett enkelt klikk – rett fra innboksen din.

Skype-utvidelse

Del favorittsider, -artikler og -nyheter med Skype-kontaktene dine.
Se færre funksjoner