Hjem Skype for Windows RT

Hvordan blokkerer eller rapporterer jeg en kontakt i Skype for Windows RT?

Du kan blokkere en kontakt for å unngå at vedkommende ringer eller ser at du er pålogget. I Skype for Windows RT kan du blokkere en eksisterende kontakt og/eller en kontaktforespørsel.

Du kan også velge å rapportere som søppelpost for å varsle oss om utsendere av søppelpost slik at vi kan stoppe dem på et tidlig tidspunkt.

Blokkere en eksisterende kontakt

Slik blokkerer du en eksisterende kontakt:

1. Start Skype.
    2. Finn kontakten du ønsker å blokkere – bare skriv inn navnet og trykk Enter.
    3. Trykk eller klikk kontakten for å åpne et samtalevindu.
    4. Sveip oppover fra bunnen av skjermen eller høyreklikk med musen for å åpne Alternativer-menyen.
    5. Velg Blokker, og bekreft ved å velge Blokker på nytt. Du kan også merke av i boksene ved siden av Fjern fra personer og Rapporter som søppelpost.

Vinduet Blokker kontakt med alternativene Fjern fra personer og Rapporter som søppelpost vist etter Blokker-knappen er valgt

Blokkere en kontaktforespørsel

1. Start Skype.
    2. Under Nylig åpner du kontaktforespørselen.

Kontaktforespørselen vises under Nylig
    3. Velg Avvis i samtalevinduet som vises. Du kan også merke av i boksene ved siden av Blokker og Rapporter som søppelpost i popup-vinduet.
    4. Du bekrefter ved å velge Avvis på nytt.

Vinduet Avvis kontaktforespørsel med alternativene Blokker, Rapporter som søppelpost og Avvis