Hvordan bruker jeg Skype fra Outlook.com-kontoen min?

Tilbake til søkeresultater

Skype og Outlook.com, en smart e-posttjeneste fra Microsoft, har gått sammen slik at du kan sende direktemeldinger og utføre gratis Skype tale- og videosamtaler med Outlook.com-kontakter.

Følgende spørsmål og svar vil veilede deg om hvordan du bruker Skype i Outlook.com:

Det er enkelt, bare trykk på Skype-ikonet for å åpne Skype i Outlook.com-kontoen din, så er du klar til å snakke med venner på Skype.

Hvis du allerede har en Skype-konto, kan du måtte koble den til Outlook.com-kontoen din. Klikk på Logg på for å bruke Skype ID eller Microsoft-konto.

Du mottar en bekreftelse så snart du har logget på.

Dette vil ta Skype-kontaktene dine med til Skype-opplevelsen på Outlook.com. Hvis du er ny med både Outlook.com og Skype, skal vi vise deg hvordan man søker etter nye kontakter, slik at du kan få samtalen i gang.

Vi kan også ha noen foreslåtte kontakter basert på de du kjenner som også bruker Skype.

I Outlook.com kan du angi status som Tilgjengelig eller Usynlig ved å klikke på navnet og velge status blant altarnetivene. Klikk på Usynlig hvis du ikke vil vises i Skype-katalogen.

Klar for å lære mer?
    Navigere i Skype for Web og Outlook.com