Hvordan bruker jeg Skype fra Outlook.com-kontoen min?

Tilbake til søkeresultater

Skype og Outlook.com, en smart e-posttjeneste fra Microsoft, har gått sammen slik at du kan sende direktemeldinger og utføre gratis Skype tale- og videosamtaler med Outlook.com-kontakter.

Følgende spørsmål og svar vil veilede deg om hvordan du bruker Skype i Outlook.com:

Det er enkelt, bare trykk på Skype-ikonet for å åpne Skype i Outlook.com-kontoen din, så er du klar til å snakke med venner på Skype.

Hvis du allerede har en Skype-konto, kan du måtte koble den til Outlook.com-kontoen din. Klikk på Logg på for å bruke Skype ID eller Microsoft-konto.

Du mottar en bekreftelse så snart du har logget på.

Dette vil ta Skype-kontaktene dine med til Skype-opplevelsen på Outlook.com. Hvis du er ny med både Outlook.com og Skype, skal vi vise deg hvordan man søker etter nye kontakter, slik at du kan få samtalen i gang.

Vi kan også ha noen foreslåtte kontakter basert på de du kjenner som også bruker Skype.

For å dra nytte av Skypes tale- og videosamtaler med kontaktene dine i Outlook.com, må du først installere internettplugin-modulen for Skype. Dette skjer automatisk første gangen du har en tale- eller videosamtale.

Internettplugin-modulen for Skype fungerer i følgende nettlesere:

På Windows-skrivebord: Chrome og Edge.
     Mac OS: Chrome.

Hvis du mottar meldingen «Lyd- og videoanrop støttes ikke i nettleseren din», må du påse at du bruker Chrome eller Edge.

Viktig: Hvis nettleseren ikke støtter programtillegg, kan du sende direktemeldinger til kontaktene dine i Outlook.com, men alternativene for Skypes tale- og videosamtaler vil ikke være tilgjengelige. Men du kan dra ha Skype tale- og videosamtaler fra Skype-appen.

Internettplugin-modulen for Skype støttes ikke på Linux og Chromebooks. Les mer om hvordan man installerer internettplugin-modulen for Skype.

Du kan også sende direktemeldinger til kontaktene dine i Outlook.com, men du trenger ikke pluginmodulen for det.

Velg en Skype-kontakt og velg blant ikonene øverst på skjermen for å utføre videoanrop, taleanrop, legge noen til i gruppen eller sende en direktemelding.

For å kontakte venner og familier som ikke er på Skype, kan du sende dem en kobling til å bli med i en Skype-samtale eller -chat.

Begynn med å velge +-ikonet, deretter Del-knappen for å sende enten en kobling eller e-post til venner eller familie. De kan klikke på koblingen for å bli med i chatten eller samtalen.

Når du bruker Skype fra Outlook.com, kan du bruke direktemeldinger og tale- og videosamtaler. For å dra nytte av alle Skype-funksjonene som skjermdeling eller videobeskjeder, må du bruke Skype på en annen klient som Skype for Windows-skrivebordet.

I Outlook.com kan du angi status som Tilgjengelig eller Usynlig ved å klikke på navnet og velge status blant altarnetivene. Klikk på Usynlig hvis du ikke vil vises i Skype-katalogen.

Klar for å lære mer?
    Navigere i Skype for Web og Outlook.com