Hvorfor må jeg legge til sikkerhetsinformasjon i Microsoft-kontoen min?

Når du logger på Skype med Microsoft-kontoen din, kan det hende du blir bedt om å oppgi en alternativ e-postadresse eller et alternativt telefonnummer. Dette er bare for å være sikker på at kontoen din alltid er beskyttet. Vi kommer til å be deg om å bekrefte detaljene dine rundt hver sjette måned for å holde kontoen din sikker.

Hvis et popup-vindu vises og ber deg om denne sikkerhetsinformasjonen, angi en e-postadresse eller et telefonnummer. Vi sender deg en sikkerhetskode som du skriver inn i vinduet. Du logges deretter på kontoen din.

Hvis du ikke bekrefter Microsoft-kontoen din med sikkerhetskoden innen syv dager, låses kontoen. Dersom det skjer, kan du bare gjøre bekreftelsesprosessen om igjen.

Finn ut mer om å legge til sikkerhetsinformasjon i Microsoft-kontoen din.