Hva er internettplugin-moduler for Skype og hvordan installerer jeg det?

Tilbake til søkeresultater

Med internettplugin-moduler for Skype får du gratis Skype-samtaler og kan ringe til fasttelefoner og mobiler med Skype-kontaktene dine i Skype for Web, Outlook.com, Office 365 eller hvilket som helst Skype-program i nettleseren.

Med internettplugin-modulen for Skype kan du ha samtaler én-til-én og tale- og videosamtaler for grupper. Men vi har også begynt å rulle ut samtaler uten internettplugin-moduler på Skype, slik at du kan gjøre alt dette uten å laste ned eller installere en app eller internettplugin-modul. Denne muligheten er i Preview og for øyeblikket kun tilgjengelig for Web, Skype på Outlook.com og Skype på OneDrive.com gjennom Microsofts nettleser, Edge.

Følgende anropsscenarioer kan gjøres uten internettplugin-modul.

• Alle Skype-samtaler én-til-én og i grupper til og fra Edge-nettlesere.
    • Alle Skype-samtaler én-til-én fra Edge – Skype for Windows 7.17 eller nyere, eller Skype for Mac 7.19 eller nyere kreves.

For å dra nytte av Skypes tale- og videosamtaler med kontaktene dine i Outlook.com, må du først installere internettplugin-modulen for Skype. Dette skjer automatisk første gangen du har en tale- eller videosamtale.

Internettplugin-modulen for Skype fungerer i følgende nettlesere:

På Windows-skrivebord: Chrome og Edge.
     Mac OS: Chrome.

Hvis du mottar meldingen «Lyd- og videoanrop støttes ikke i nettleseren din», må du påse at du bruker Chrome eller Edge.

Viktig: Hvis nettleseren ikke støtter programtillegg, kan du sende direktemeldinger til kontaktene dine i Outlook.com, men alternativene for Skypes tale- og videosamtaler vil ikke være tilgjengelige. Men du kan dra ha Skype tale- og videosamtaler fra Skype-appen.

Internettplugin-modulen for Skype støttes ikke på Linux og Chromebooks. Les mer om hvordan man installerer internettplugin-modulen for Skype.

Det finnes to enkle måter å installere internettplugin-modulen for Skype på. Når du først åpner Skype for Web får du en melding:

Eller når du først åpner Skype-programmet på Outlook.com, Office 365 eller mottar en Skype-samtale, vil du bli bedt om å installere internettplugin-modulen.

Slik installerer du internettplugin-modulen for Skype:

1. Velg Kjør.
    2. Klikk på Tillat for å gi internettplugin-modulen for Skype tillatelse til å kjøre.
    3. Du er klar til å utføre gratis Skype-samtaler

Du vil se meldingen «Installasjonen er fullført». Klikk på Lukk og begynn å utføre gratis Skype-samtaler og direktemeldinger.

Hvis du ringer fra Skype til en kontakt som bruker Skype i nettleseren, må de først fullføre oppsettsprosessen for internettplugin-modulen for Skype, om de ikke har gjort det allerede, for å motta samtalen.

Hvis oppsettet av internettplugin-modulen for Skype tar lenger enn ett minutt, kan det hende samtalen kobles fra. Hvis det skjer, er det bare å ringe igjen for å la kontakten fullføre installasjonen av internettplugin-modulen.