Hvordan spiller jeg inn Skype-anrop?

Tilbake til søkeresultater

Har du lyst til å ta opp samtalen med moren din når du forteller henne den store nyheten? Eller kanskje studiegruppens diskusjoner? I Skype har du muligheten til å spille inn Skype-til-Skype-samtaler direkte i appen. Samtaleinnspilling i er helt skybasert, slik at du ikke trenger å bekymre deg for enhetens ytelse eller lagringsplass når du spiller inn.

Nøkkelfunksjoner for samtaleinnspilling i Skype:

• Samtaleinnspilling er for øyeblikket bare tilgjengelig i Skype-til-Skype-samtaler.
    • Så snart du begynner å spille inn Skype-samtalen, blir alle i samtalen varslet om at den blir spilt inn, slik at de ikke får seg noen overraskelser.
    • Hvis du spiller inn en videosamtale, vil Skype sørge for at alle videostrømmene dine (inkludert din egen) er kombinert og spilt inn.
    • Hvis noen deler skrivebordsskjermen under anropet, vil den også bli inkludert i opptaket.
    • Når du stopper innspillingen, avslutter du samtalen eller forlater gruppeanropet, stopper innspillingen. Den endelige samtaleinnspillingem blir lagt ut på dine vegne i Skype-chatten hvor anropet fant sted.
    • Maksimal varighet for en samtaleinnspillingen er 24 timer. Lengre anrop kan deles inn i flere filer.
    • Samtaleinnspillingen i Skype er tilgjengelig i chatten i 30 dager. Du kan når som helst laste ned og lagre innspillingen lokalt i løpet av disse 30 dagene.

Slik spiller du inn en samtale i Skype

1. I et Skype-til-Skype-anrop trykker eller klikker du på more menu during a call for flere alternativer.
    2. Slik spiller du inn et anrop:
      • På skrivebordet: Klikk start innspilling.
      • På mobil: Trykk på Skype call recording start innspilling.
    3. Et banner vil gi alle beskjed om at du har startet innspillingen.
    4. Etter samtalen blir innspillingen lagt inn i chatten, og vil være tilgjengelig i 30 dager. Du kan når som helst laste ned og lagre innspillingen lokalt i løpet av disse 30 dagene.

Slik lagrer du en innspilt Skype-samtale

1. Fra chatten:
      • På skrivebordet: Trykk på flere alternativer desktop more menu options .
      • På mobil: Trykk og hold på samtaleinnspillingen.
    2. Last ned og lagre innspillingen som en MP4-fil.
      • På skrivebordet: Velg lagre i «nedlastinger» for å lagre filen direkte i nedlastinger-mappen, eller velg lagre som for å velge hvor du vil lagre den.
      • På mobil: Velg lagre for automatisk å laste ned og lagre innspillingen til enhetens kamerarull.

Slik deler du en innspilt Skype-samtale

1. Fra chatten:
      • På skrivebordet: Trykk på flere alternativer desktop more menu options .
      • På mobil: Trykk og hold på samtaleinnspillingen.
    2. Velg videresend hvis du vil dele innspillingen av Skype-samtalen til en annen chat.

Andre alternativer for samtaleinnspillinger i Skype.

• Velg meldinger – velg denne og andre meldinger i chatten.
    • Fjern – fjern samtaleinnspillingen fra chatten.
    • Rapporter – rapporter et anrop fra en annen person som misbruk eller spam.