Hva er anroper-ID, og hvordan konfigurerer jeg det?

Tilbake til søkeresultater

Anroper-ID viser venner, familie og bedriftskontakter at det er du som ringer. Når du har konfigurert anroper-ID, vises mobilnummeret eller Skype-nummeret ditt når du ringer mobiler og fasttelefoner fra Skype.

Anroper-ID er gratis.

De følgende vanlige spørsmålene hjelper deg å komme i gang med anroper-ID.

I hvilke land er anroper-ID tilgjengelig?

Anroper-ID med mobilnummer og/eller Skype-nummer er tilgjengelig i de fleste land.

Anroper-ID med mobilnummer er tilgjengelig i hele verden, utenom Kina, Hongkong, Japan og Mexico.

Anroper-ID med Skype-nummer er tilgjengelig i:

• USA
    • Storbritannia
    • Chile
    • Danmark
    • Estland
    • Polen
    • Sverige
    • Sveits

Hvis anroper-ID ikke fungerer, kan det hende det ikke er tilgjengelig i ditt land, eller ikke støttes av den lokale telekommunikasjonsleverandøren i det landet du ringer til. Vi jobber med å gjøre anroper-ID tilgjengelig i andre land, slik at alle kan se at det er du som ringer fra Skype.

Hvordan konfigurerer jeg anroper-ID med mobilnummeret?

Slik konfigurerer du anroper-ID med mobilnummeret:

1. Logg på kontoen din.
    2. Klikk på Anroper-ID under Administrer funksjoner.
    3. Velg landet ditt fra rullegardinlisten.
    4. Skriv inn mobilnummeret ditt i tekstboksen og klikk på Bekreft nummeret.
    5. Du får en SMS med en bekreftelseskode. Skriv inn denne koden i feltet som vises.
    6. Klikk på Bekreft.
    7. Hvis du skrev inn riktig kode, ser du en bekreftelse, og anroper-ID-en aktiveres innen 24 timer.

Finn ut mer om hvordan du endrer innstillingene for anroper-ID.

Hvordan konfigurerer jeg anroper-ID med Skype-nummeret?

Slik konfigurerer du anroper-ID med Skype-nummeret:

1. Logg på kontoen din.
    2. Klikk på Anroper-ID under Administrer funksjoner.
    3. Klikk på velg et forhåndslagret nummer.
    4. Fra punktlisten velger du Skype-nummeret du vil bruke som anroper-ID.
    5. Klikk på Lagre innstillinger. Anroper-ID-en din er klar.

Hvor lang tid tar det før anroper-ID-en aktiveres?

Anroper-ID aktiveres umiddelbart for Skype-numre.

Det kan ta opptil 24 timer å aktivere anroper-ID for mobilnumre. Før den aktiveres, får du en SMS som bekrefter at anroper-ID-en er i ferd med å bli aktivert.

Vil du slå av anroper-ID? Finn ut mer.