Hjelp for Skype

    Hvordan stenge kontoen min for Skype?

    Tilbake til søkeresultater

    Skype er én av en mange forbrukertjenester man får tilgang til med en Microsoft-konto. Det er ikke mulig å separere Skype-profilen fra Microsoft-kontoen. Ved å stenge Microsoft-kontoen din, vil du ikke lenger kunne logge deg på Skype, eller andre produkter og tjenester for forbrukere fra Microsoft, som Outlook.com, Office Online, OneDrive, Xbox Live og Windows.

    Før du avslutter Microsoft-kontoen din, må vi sørge for at du ikke legger igjen noe viktig relatert til Skype bak:

    1. Logg på Skype.
    2. Følg trinnene i denne artikkelen for å bekrefte at:
      • Viktig informasjon slik som filer og kontakter er lagret.
      • Skype-kreditsaldoen din har blitt brukt. Når kontoen er stengt, kan du ikke få den tilbake.
      • Aktive abonnementer har blitt kansellert, slik at du ikke lenger belastes. Hvis automatisk påfylling er aktivert og du kansellerer kontoen uten å først kansellere abonnementet, belastes du frem til kontoen stenges permanent om 60 dager. Finn ut hvordan du deaktiverer automatisk påfylling.
    Du kan stenge Microsoft-kontoen ved å følge disse stegene:
    1. Gå til siden for stenging av Microsoft-kontoen. Du kan bli bedt om å logge på eller bekrefte passordet ditt.
    2. Pass på at du er pålogget den Microsoft-kontoen du vil stenge, og velg Neste.
    3. I rullegardinlisten Velg en grunn, velger du grunnen til at du stenger kontoen.
    4. Velg Merk kontoen for stenging.
    5. Microsoft-kontoen stenges etter 60 dager. Vi venter i 60 dager før vi sletter kontoen permanent, i tilfelle du skulle ombestemme deg eller må ha tilgang til noe før det forsvinner. Du kan ombestemme deg når som helst i løpet av disse 60 dagene. Du behøver bare å logge på for å kansellere stengingen.

    Når du stenger Microsoft-kontoen din, venter vi i 60 dager før vi sletter den permanent. I løpet av denne perioden er kontoen din merket for stenging, men finnes fortsatt. Du kan selv bestemme om Skype-profilen din skal være synlig ved søk i katalogen eller forslag. Lær mer om hvordan du reserverer deg for Skype-søk og -forslag i personverninnstillingene på mobil eller skrivebord.

    Logg på kontoen din innen 60 dager etter at du stengte den. Vi kansellerer stengingen, og vil være slik du forlot det. Når det har gått mer enn 60 dager, kan vi ikke hente tilbake en konto som har blitt slettet.

    Når det har gått mer enn 60 dager, kan vi ikke hente tilbake en konto som har blitt slettet.


    Klar til å lære mer?
    Hvor kan jeg få refusjon?
    Hvordan avbryte eller endre Skype abonnementet mitt?
    Slik avslutter du Microsoft-kontoen

    Maskinoversetting

    VIKTIG! Denne artikkelen er oversatt ved hjelp av maskinoversetting i stedet for en menneskelig oversetter. Du finner mer informasjon i denne artikkelen. Skype bruker maskinoversetting for at hjelpe- og støtteartikler skal være tilgjengelig på mange språk. Disse maskinoversatte artiklene kan imidlertid inneholde grammatiske feil, feil syntaks eller feil valg av ord slik som gjerne en som ikke har språket som morsmål, også kan gjøre. Skype er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skader forårsaket av feiloversatt innhold eller som følge av våre kunders bruk av dette innholdet.

    Se den opprinnelige artikkelen på engelsk: FA142