Hvordan avbryter eller endrer jeg Skype-abonnementet mitt?

Tilbake til søkeresultater

Skype-kjøp er abonnementsbasert og blir automatisk fornyet inntil du avslutter det. Abonnementer må avsluttes minst tre dager før datoen for fornyelse for å unngå å bli belastet for neste faktureringssyklus. I motsetning til abonnementer, fortsetter Skype-kredit bare å belaste deg hvis du har automatisk påfylling aktivert på kontoen din.

Hvordan administrerer jeg Skype-abonnementet?

Hvis du kjøpte abonnementet på iPhone eller iPad, kan du bare administrere det direkte fra enheten.

Ellers kan du bruke denne koblingen for å få tilgang til profilsiden for Skype-kontoen, og deretter velge Administrer for abonnementet du ønsker å avbryte. Her kan du se abonnementer og kjøpshistorikk, eller endre betalingsmåte.

Merk: Hvis du ikke ser Administrer-knappen, kan det skyldes at du har Skype-kredit i stedet for et abonnement. Skype-kredit fortsetter bare å belaste deg hvis du har automatisk påfylling aktivert på kontoen din.
    manage Subscription button

Hvordan avslutter jeg Skype-abonnementet?

Hvis du kjøpte abonnementet på iPhone eller iPad, kan du bare administrere det direkte fra enheten.

Abonnementer må avsluttes minst tre dager før datoen for fornyelse for å unngå å bli belastet for neste faktureringssyklus.

Kan jeg få refusjon for et avsluttet Skype-abonnement? Abonnementer som ikke er utløpt, kan være kvalifisert for refusjon. Vis Skypes retningslinjer for tilbakebetalinger.

Har du problemer med å bruke Skype-abonnementet ditt? Prøv disse feilsøkingstrinnene for Skype-abonnementer.

1. Bruk denne koblingen for å få tilgang til profilsiden for Skype-kontoen din, og deretter velger du Administrer for abonnementet du ønsker å avslutte.

Obs! Hvis du ikke ser Administrer-knappen, kan det skyldes at du har Skype-kredit i stedet for et abonnement. Skype-kredit fortsetter bare å belaste deg hvis du har automatisk påfylling aktivert på kontoen din.
    2. Velg Avbryt abonnementet.

Cancel subscription option
    3. Velg alternativ-knappen ved siden av årsaken til du avbryter, og velg deretter Avbryt abonnement for å bekrefte kanselleringen.
      subscription cancellation reason

Når du avslutter abonnementet, vil det fortsette å være aktivt til utløpsdatoen.

Kan jeg endre Skype-abonnementet mitt?

Nei, du kan ikke endre Skype-abonnementet eller endre abonnementet for Skype-kredit. Det kan imidlertid hende at du kan avslutte abonnementet ditt og kjøpe et nytt.

Hvis du har mer enn ett abonnement, bruker Skype dem i følgende rekkefølge:

• Etter abonnementstype – ubegrensede abonnementer brukes først, deretter begrensede.
    • Etter utløpsdato – abonnement med nærmeste utløpsdato brukes først.

Merk: Når du oppgraderer til et nytt abonnement, kanselleres det forrige og erstattes med det nye etter at du har brukt alle minuttene eller utløpsdatoen nås.

Kan jeg få refusjon for et avsluttet Skype-abonnement? Abonnementer som ikke er utløpt, kan være kvalifisert for refusjon. Vis Skypes retningslinjer for tilbakebetalinger.

Hvordan rapporterer jeg et problem til Skype?

Har du problemer med å bruke Skype-abonnementet ditt? Prøv disse feilsøkingstrinnene for Skype-abonnementer.
    Hvis disse trinnene ikke hjelper, kan du rapportere problemer direkte fra Skype-profilen:

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Hjelp og tilbakemelding.
    4. Velg Rapportere et problem.

Klar for å finne ut mer:
    Kan jeg få refusjon for et Skype-abonnement eller Skype-kredit?
    Hva er de ulike alternativene for bruksbasert betaling og Skype-abonnementer?
    Feilsøke Skype-abonnementer