Hvordan får jeg et Skype-nummer?

Tilbake til søkeresultater
    1. Gå til siden for Skype-nummer.
    2. Velg det landet du vil kjøpe et Skype-nummer i.
    3. Vi leder deg gjennom prosessen for å kjøpe et Skype-nummer.

Abonnementskostnaden for et Skype-nummer varierer avhengig av hvilket land du ønsker Skype-nummeret for og hvor lenge abonnementet skal vare (1, 3 eller 12 måneder).

Slik undersøker du kostnaden:

1. Gå til siden Få et Skype-nummer. Du vil bli bedt om å logge deg på hvis du ikke har gjort det.
    2. Velg det landet du vil ha et Skype-nummer for, så blir du tildelt et nummer.
    3. Velg Fortsett eller Show other local numbers (Vis andre lokale numre) for å velge et annet Skype-nummer.
    4. Velg en faktureringsperiode (1, 3, eller 12 måneder) for å se prisene.

Du kan få en rabatt på Skype-nummeret hvis du kjøper et ringeabonnement. Bare påse at abonnementet er aktivt før du kjøper Skype-nummeret, så vil du få 50 prosent rabatt hvis du kjøper et Skype-nummer for ett år.

Hvor mye vil det koste vennene mine å ringe Skype-nummeret mitt?

Du kan betale for et Skype-nummer med kredittkort, PayPal, Skrill (Moneybookers), bankoverføring eller andre betalingsmåter. I de fleste land* kan du også betale ved bruk av Skype-kredit hvis saldoen er høy nok.

Abonnementer på Skype-numre fornyes automatisk på slutten av abonnementsperioden, men du kan si det opp når som helst.

Den regelmessige betalingen trekkes tre dager før abonnementet utløper for å påse at abonnementet løper uten avbrudd. Du mister ikke disse tre dagene. Abonnementet er fortsatt gyldig i hele perioden som du har registrert deg for (1, 3 eller 12 måneder).

Hvis du foretar den første betalingen med kredittkort, PayPal eller Skype-kredit, vil samme betalingsmåte bli brukt til den regelmessige betalingen.

Hvis den første betalingen gjøres ved bruk av Skrill, bankoverføring eller en annen betalingsmåte, vil den regelmessige betalingen bli tatt fra Skype-kreditsaldoen.

Automatisk fornyelse av abonnement på Skype-numre er ikke tilgjengelig i Frankrike, så vil måtte fornye abonnementet ditt manuelt hver gang før utløpsdatoen.

Finn ut hvordan du oppdaterer betalingsmåten for abonnementet på Skype-nummer.

*Hvis du bor i Brasil, Japan eller Sveits, kan du ikke kjøpe et Skype-nummer med Skype-kredit.

Du kan kjøpe et Skype-nummer for de fleste land hvor de er tilgjengelig, selv om du ikke bor der. Finn ut hvilke land Skype-numre er tilgjengelig i.

Noen land krever imidlertid bostedsbevis, så hvis du ikke har noen gyldig adresse der, vil du ikke kunne få noe nummer for disse landene. Det gjelder blant annet disse landene:

• Brasil
    • Frankrike
    • Nederland
    • Sveits
    • Sør-Korea (Skype-numre i Sør-Korea nå kjøpes gjennom en partner, Daesung.)

Kontrollen av den registrerte adressen kan variere i de forskjellige landene.

Skype-numre aktiveres automatisk så snart betalingen er behandlet for de fleste land.

Hvis det imidlertid kreves at du legger frem bostedsbevis, må denne informasjonen bekreftes av lokale myndigheter. Det tar vanligvis flere dager, men kan ta opptil to uker, avhengig av landet. Når de aktuelle myndighetene har kontrollert opplysningene, kan vi aktivere Skype-nummeret ditt.

Hvis personopplysningene ikke ble bekreftet, men betalingen for Skype-nummeret er gjennomført, kontakter du kundeservice for Skype for å be om tilbakebetaling.

Nei, vi vil velge et tilfeldig nummer for deg. Du kan bruke dette forhåndsvalgte nummeret eller velge Show other local numbers (Vis andre lokale numre) for å velge et annet.

Du kan ha opptil ti Skype-numre knyttet til kontoen din – perfekt hvis du ofte mottar anrop fra mer enn ett sted. Du kan velge et nytt Skype-nummer for hvert land eller retningsnummer som du regelmessig venter anrop fra.

Hvis betalingen mislykkes, reserverer vi Skype-nummeret for deg, slik at du kan forsøke å gjennomføre kjøpet på nytt.

Slik kjøper du et Skype-nummer du har reservert:

1. Logg deg på kontoen din.
    2. Velg Skype-nummer under Administrer funksjoner.
    3. Klikk nummeret du har reservert (oppført nesten nederst på skjermen), og velg deretter abonnementslengde og betalingsalternativer.