Hvordan ser jeg statusen til Skype-bestillingen min?

Tilbake til søkeresultater
    1. Logg på kontoen din.
    2. Rull ned til delen for kontodetaljer, og under Fakturering og betalinger velger du Kjøpshistorikk.

Obs! Hvis du bruker en iPhone eller iPad og alternativet Kjøpshistorikk ikke er tilgjengelig, kan det hende du må slette loggen og informasjonskapsler på enheten, og logge på igjen.
    3. Alle bestillingene dine er oppført, og den høyre kolonnen viser statusen for hver bestillinger.

The Purchase history section of the Skype account webpage displaying the list of orders.

Dette betyr vanligvis at betalingen din har blitt sendt inn og blir behandlet.

• Kredittkort er den raskeste måten å betale på og krever vanligvis 15 minutter (men noen ganger opptil 24 timer) å behandle. Statusen endres til levert når betalingen godtas, eller «Avbrutt» hvis betalingen mislykkes.
    • Betalinger med bankoverføring kan forbli ventende i 7-10 arbeidsdager før den blir kreditert Skype-kontoen din. Ventende status betyr at bestillingen er opprettet, men at betalingen ennå ikke samsvarer med bestillingen. Når betalingen godtas, endres statusen til “Levert” og Skype-kontoen din blir kreditert.
    • Betalinger med Skrill (Moneybookers) forblir ventende til vi har mottatt betalingen. Ordrestatusen kan forbli ventende i opptil maksimalt 14 dager. Hvis vi ikke har mottatt en betaling etter dette, vil bestillingen bli avbrutt.
    • Betalinger med PayPal som bruker en eCheck eller overføring over internett kan forbli ventende i flere dager. Hvis du betaler via PayPal og finansieringskilden for PayPal-kontoen er et kredittkort, må du kontakte kundeservice for Skype Hvis ordrestatusen fremdeles venter etter 24 timer.

Dette betyr vanligvis at bestillingen ikke er ferdig ennå.

Du har mest sannsynlig påbegynt kjøpet ved hjelp av en valgt betalingsmåte, men ikke fortsatt. Bestillingen din har derfor blitt stoppet før betalingen nådde leverandøren av betalingstjenesten.

Betalingen er godtatt, og ordren er kreditert til kontoen din. Du kan begynne å bruke Skype-kredit (eller annet Skype-kjøp) med én gang.

Hvis betalingen blir avbrutt, er det sannsynlig at det er en av følgende årsaker:

• Du har brukt samme kredittkort for mer enn to forskjellige Skype-kontoer.
    • Betalingen ble avvist på grunn av kjøpsbegrensning.
    • Du har selv avbrutt ordren.

Skype har svært strenge tiltak mot bedrageri på plass for å beskytte kundene våre. Hvis bestillingen er tilbakeført, er det mest sannsynlig at den har blitt flagget som svindel (eller potensiell svindel), eller at Skype har refundert kjøpet ditt 1-4 dager etter at kjøpet ble gjort.

• Hvis du betaler med PayPal, sendes beløpet tilbake til PayPal-kontoen din, og ingen Skype-kredit er lagt til i Skype-kontoen din. Det kan ta 5-7 arbeidsdager før pengene fra den tilbakeførte bestillingen blir synlig på PayPal-kontoen din.
    • Hvis du betalte med kredittkort, har ingen midler forlatt kontoen din, og det er dermed ingen penger å tilbakeføre. Bestillingen din blir effektivt avbrutt.

Hvis bestillingen din blir avvist, er det mest sannsynlig at betalingen ble avvist av betalingsleverandøren vår, og ikke av Skype. Dette kan skje av flere grunner, inkludert:

• Utilstrekkelige midler på kortet ditt eller på bankkontoen din for å fullføre transaksjonen.
    • Bruk av anonym proxy for å få tilgang til internett.
    • Feil ved Visa/MasterCard- eller SecureCode-verifisering.
    • Kjøp fra, eller bruk av kredittkort utstedt i, et begrenset land.
    • Andre ukjente problemer med kredittkortdetaljene.

I mellomtiden anbefaler vi at du prøver å bruke en annen betalingsmåte til å kjøpe Skype-kredit.

Det er også mulig at betalingen er avvist av Skype fordi du har brukt samme kredittkort for mer enn to forskjellige Skype-kontoer. Hvis dette er tilfelle, kan du prøve å bruke et annet kredittkort, bruke én av de andre Skype-kontoene eller prøve en annen betalingsmåte.

For å se den enkelte bestillingens vilkår for bruk, klikker du på koblingen Last ned denne bestillingens vilkår for bruk nederst på bestillingssiden.

Hvis du trenger mer informasjon om ordrestatusen – for eksempel hvorfor en ordre ble avbrutt eller avvist, kan du kontakte Kundeservice for Skype.