Kan jeg ringe et nødnummer fra Skype?

Skype programvare er ikke en erstatning for vanlig mobil eller fast linje telefon. Spesielt, bortsett fra under helt spesielle omstendigheter tillater programvaren ikke at du ringer nødanrop til beredskapstjenester. Du må gjøre alternative kommunikasjon ordninger for å sikre at du kan ringe nødanrop om nødvendig.

For ytterligere informasjon, kan du lese Skypes Betingelser.