Kan jeg få refundering fra Skype?

Tilbake til søkeresultater

Ja! Hvis du er kvalifisert, gir Skype refusjon i henhold til retningslinjer om refundering i Skype Vilkår for bruk

Refundering gjøres via den samme betalingsmetoden som ble brukt ved det opprinnelige kjøpet. Skype kan ikke fullføre refunderinger hvis den opprinnelige betalingsmetoden ikke lenger er tilgjengelig, f.eks. betalingskortet ditt har utløpt, PayPal-kontoen er stengt eller at betalingsmetoden ikke godkjenner refunderinger.

Det kan gis Skype-refusjoner for:

• Abonnementer som ikke er I bruk og ikke har utløpt.
    • Skype-kredit som ikke har blitt brukt, hvis forespørselen gjøres innen 14 dager etter kjøpet, (gjelder kun EU-kunder).
    • Tekniske problemer som fastslås å være Skype sin feil.
    • Falsk bruk hvis vi kan fastslå at kontoen din har blitt overtatt av en tredjepart.
    • Feilaktig belastning hvis du kontakter oss innen 90 dager etter kjøpet. Vi refunderer ikke belastninger eldre enn 90 dager.

Etter 14-dagersperioden i EU, skjer refunderinger etter Skypes eget skjønn.

Merk: Kjøp av Skype-kredit foretatt i appen via iTunes, kan ikke refunderes av oss. Da må du be om refundering fra Apple

Hvordan får jeg en Skype refusjon?

1. Bruk denne koblingen for å logge på Skype-kontoen.
    2. Fra kjøpshistorikken, velg ordren du ønsker refundert. Hvis du er kvalifisert til en refusjon, vil du se Refund-knappen.
    3. Velg Refund-knappen.

Merk: Hvis du ikke har refusjon-knappen, og tror at du er kvalifisert for å få refusjon i samsvar med vår refusjons policy i Skype sine Vilkår, må du kontrollere at du er logget på riktig Skype-konto. Vi kan ikke gi refusjon for kostnader som er eldre enn 90 dager, eller for abonnementer som har vært brukt eller er utløpt.
    4. Velg Bekreft refundering-knappen, og pengene vil refunderes automatisk via samme betalingsmetode som ble brukt ved kjøpet.
    Trenger du å snakke med en agent om refusjonen? Start en direkte chat med vår kundestøtte nå. Før du chatter, må du kanskje logge på Skype hvis du ikke allerede har gjort det. Godta varslingen i popup-vinduet – det er direkte-chat-vinduet vårt.

Nei. Vi refunderer ikke for betalte produkter som har blitt brukt. Som beskrevet i Skypes retningslinjer for refusjon, kan et Skype-nummer brukes til å motta anrop fra det øyeblikket du kjøper det. Derfor kan ikke Skype-numre refunderes.

Nei. Vi kan kun refundere for kjøp du har foretatt direkte fra Skype, og kan ikke refundere:

• Kjøp foretatt via tredjeparts forhandlere – ta direkte kontakt med forhandleren, så de kan avgjøre om de kan tilby refusjon.
    • Voucher
    • Forhåndsbetalt kort
    • Kontantkjøp foretatt vi tredjeparts betalingsmetoder
    • Skype-kredit tildelt et medlems personlige Skype-konto av en Skype Manager administrator
    • Medlemskap i Skype utviklerprogram

Ja. EU-kunder kan fylle ut et skjema og be om refundering. Velg fra de tilgjengelige språkene:

Se Microsofts tjenestevilkår for mer informasjon.

Trenger du hjelp med å avbryte abonnementet ditt eller avbryte automatisk påfylling