Kan jeg få refundering fra Skype?

Tilbake til søkeresultater

Ja! Skype gir refundering i henhold til retningslinjer om refundering i Skypes Vilkår for bruk.

Du kan be om refundering fra Skype på to måter:

• Du kan motta refundering via Skype-profilen din direkte hvis du er kvalifisert for det.

1. Logg på kontoen din.
      2. Fra kjøpshistorikken, velg ordren du ønsker refundert. Hvis du er kvalifisert for refundering, vil du se Refunder-knappen.
      3. Velg Refundering-knappen.
      4. Velg Bekreft refundering-knappen, og pengene vil refunderes automatisk via samme betalingsmetode som ble brukt ved kjøpet.

• Chat øyeblikkelig med en agent

1. Start en direkte chat med vår kundestøtte.
      2. Logg på Skype hvis du ikke allerede er pålogget. Godta varslingen i popup-vinduet – det er direkte-chat-vinduet vårt.
    Refundering gjøres via den samme betalingsmetoden som ble brukt ved det opprinnelige kjøpet. Skype kan ikke fullføre refunderinger hvis den opprinnelige betalingsmetoden ikke lenger er tilgjengelig, f.eks. betalingskortet ditt har utløpt, PayPal-kontoen er stengt eller at betalingsmetoden ikke godkjenner refunderinger.

Skype kan gi refundering for:

• Abonnementer som ikke er I bruk og ikke har utløpt.
    • Skype-kredit som ikke har blitt brukt, hvis forespørselen gjøres innen 14 dager etter kjøpet, (gjelder kun EU-kunder).
    • Tekniske problemer som fastslås å være Skypes feil.
    • Falsk bruk hvis vi kan fastslå at kontoen din har blitt overtatt av en tredjepart.
    • Feilaktig belastning hvis du kontakter oss innen 90 dager etter kjøpet. Vi refunderer ikke belastninger eldre enn 90 dager.

Etter 14-dagersperioden i EU, skjer refunderinger etter Skypes eget skjønn.

Merk: Kjøp av Skype-kredit foretatt i appen via iTunes, kan ikke refunderes av oss. Da må du be om refundering fra Apple.

Nei. Vi refunderer ikke for betalte produkter som har blitt brukt. Som beskrevet i Skypes retningslinjer for refusjon, kan et Skype-nummer brukes til å motta anrop fra det øyeblikket du kjøper det. Derfor kan ikke Skype-numre refunderes.

Nei. Vi kan kun refundere for kjøp du har foretatt direkte fra Skype, og kan ikke refundere:
    • Kjøp foretatt via tredjepartsforhandlere – ta direkte kontakt med forhandleren, så de kan avgjøre om de kan tilby refusjon.
    • _VOUCHER__
    • Kontantkort
    • Kontantkjøp foretatt vi tredjeparts betalingsmetoder
    • Skype-kredit tildelt et medlems personlige Skype-konto av en Skype Manager administrator
    • Medlemskap i Skype utviklerprogram

Trenger du hjelp med å avbryte abonnementet ditt eller avbryte automatisk påfylling?